nemo777„Régen amíg különféle windowsokat használtam, nagyon szerettem a paint-ot”
Szia,én tudnék javasolni egy olyan paint-et ami szerintem olyan 90%-al hasonlít az xp-s paintre a neve: KolourPaint
Meg olvastam az elején,hogy sokan panaszkodnak a skype-ról,én tárolóból telepítettem :
sudo apt-get install skype ha jól emlékszek,nem csuszik hang,és gyors is és a verziója skype 4.1 for Linux
meg még,sokan panaszkodtak az adobe flash-ről nálam youtub-nál jó,de flash játékoknál van egy kis gondom nem mindegyiknél de párnál csúszik a hang 2-3másodpercet.
Volt,olyan is,hogy nehezen lehet átérni windowsról linuxra,hát nekem nem volt nehéz xubuntu felülettel kezdtem,és kicsit xp-re emlékeztetett,nem volt nehéz a xcfe felület kezelése,most meg az ubuntu felületet használom,az se olyan nehéz,a unity,és jól is néz ki. Meg sokan írták,hogy nem tetszin nekik unity hanem a gnome azzal nincs semmi baj terminálba egy paranccsal fel is lehet könnyedén telepíteni,de én eddig csak unitit próbáltam,és csak láttam gnome felületett az egyik tanárom azt használja,hát nekem a unity jobban teszik,de ez csak az én véleményem kinek az kinek ez tetszik.