Ma vettem meg az Enemy Territory Quake Warst. Csak azért vettem meg, mert kiadták a linuxos verzióját is. Hatalmas multi csatákat vívunk, de botok ellen is jó játszani. Még kezdő vagyok, hamar lepuffantanak, de ha botok ellen játszom és easyra állítom, egész sokáig húzom. Még tanulnom kell ezt a játékot, de annyit mondhatok hogy nagyon tetszik.
Nekem fenn van a fizetős linuxos játékok közül még:
1. Quake 4.
2. DOOM 3.
3. Return To Castle Wolfenstein.
4. Quake 3.
5. UT 2004 + sok mod.
Meg rengeteg ingyenes játék van, úgyhogy az sem igaz hogy nincsenek játékok linuxra. Én a lövöldözős FPS játékokat szeretem és mindig tudok játszani, ha akarok. Még válogathatok is. Igaz pénzbe került, de szerintem a linuxos játékokat nagyon meg kell becsülni, mert kevés van. Amikor winfosostam általában warezoltam, akkoriban nem hittem volna hogy egyszer pénzt fogok kiadni a játékokért, de így az összes játéknak működik a multiplayere, nem tilt le és szerintem ezekért a nagyon jó játékokért megérte kiadni a pénzt.
Respect az ID Softwarenak, hogy az általuk kiadott játékokat kiadják linuxra is. Erről jut eszembe, nemsokára jön az Unreal 3 linuxos portja is, már alig várom.