Szervusztok!
A segítségetek kellene. Microsoft Flight Simulator 9 (2004) futtatása Wine/Cedega. Mindekettővel próbáltam, bukócső sajnos mindkettővel. FSX nem játszik nálam, mert hardware zabáló. FS9-et ráadásul az IVAO hálózatán használnám online repülésre ehez van ugyan linuxos kliens X-Plane-hez, de X-Plane-t többszöri próbálkozásra sem értem. Flight Gear, egyrészt túl nagy, másrészt nem szereti a Joy-omat... Logitech Force 3DPro. Arról nem is beszélve, hogy nem kevés időt és pénzt öltem bele FS9 kiegészítők (repterek, gépek) vásárlásába. Szóval, ha van valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne szóra bírni FS9-et, sírva könyörgöm, árulja el, mert belehalok, ha dobhatok ki több dvd kiegészítőt. Már csak ezt az egy próblémát kellene megoldani, hogy a M$-ot végleg el tudjam tüntetni az életemből, szóval képzelhetitek hogy mennyire vesszőparipám. Még akár az online repülésről is lemondanék, ha a kliens nem fut el emulátorban, de a progi pörögjön. Köszönök előre is minden segítséget. Legjobbakat, Üdv
Zoli
Azt el felejetettem, h. 8.04-t használok. Köszi mégegyszer.