TomaSS hgabor84wineserver: could not save registry branch to userdef.reg : No space left on device de mostmár a steup.exe sem indul el,nem tom miért,vmit kiír már oda is :S
TomaSS hgabor84Hát a D:\-re szeretném tenni azon van vagy 70 Gb szabad hely,de a C-n nincs a játéknak 4 Gb,és nem tom átírni.
sosi81 Sikerült már a PlayonLinuxal valakinek telepíteni játékot? Én odáig jutottam el hogy:telepítés, kiválasztom a játékok közül a Fablet, majd alkalmaz gomb és végül install gomb. Ekkor bead egy olyan menüt hogy cdrom, cdrom0. Akármelyikre klikkelek hibát ír ki hogy nem találja a cdromot. Pedig a cdromot látja az ubim és természetesen benn is van a Fable! Mit rontottam el? 3.0.8-as verzió van fent a POL-ból.
Darahian sosi81Nekem eddig működtek az alábbiak: - Diablo II - TrackMania Nations Forever - Firefox 3 (mert kísérletező kedvű vagyok :D ) Szóval épp csak a felszínét szánogatom a POL -nak, de szerintem bíztató.
TomaSS Felraktam a Play on Linuxt de ,amint megnyitom a progit,csak egy szürke abalk jelenik meg a logojával,és be sem tudom zárni utánna.Tudna vki segíteni ez ügyben?
Ridley TomaSSSziasztok valaki le tudná irni nagyon szájbarágosan hogyan telepítette fel a counter strike source-t és a WoW-ot ja és mivel?Odáig jutottam hogy bemountoltam a .iso kiterjesztésű cd-ket nekem nem eredeti a játék és 1 DVD-n van 4 iso file az a sima wow és még a kiegészitöt is felteném ha lehetne. de amikor az elsö bemountolt CD-re rámegyek ezt irja a wine sorry this this installer was unable to start up. No installer data could be found. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. na ez mit jelent?
sosi81 A segítséget szeretnék kérni linuxon történő játék futtatáshoz. Kezdem az alapoknál: ubuntu 8.04-et használok,2.6.24-21-es kernelt használok. A zárt meghajtóm, vagyis a videokártyám engedélyezve és használatban van. Egy 9600xt-m van. Az ati driver 8.52.3-as verziója van feltelepítve! A wine-m pedig 1.1.3-as! A problémám a következő! Feltelepítem a játékot ami az én esetembe egy Heroes III Complete (eredeti). A telepítés gyönyörűen zökkenőmentesen történt. A directx 9.0c-t is sikerült még régebben feltelepítenem, amikor a Spellforeval bajlódtam! Szóval elvileg a directx fent van. Ezt mutatja a Heroes hardverelemzője is. Ami a gond: elindítom a játékot ami el is indul csak a kép kb 10-12 függőleges csíkokra esik és kb 2-3 centi eltolódás van a képekben csíkokként. A játék ilyenkor fut csak átláthatatlan ugyebár. Ezt a jelenséget nem tudom megszüntetni! Pedig már a kompizt is kikapcsoltam de semmi siker. Lehet hogy a directx? Hogy tudnám eltávolítani? Köszi
amiron sosi81A wine honlapján azt írják, hogy az 1.1.3-as verzió még csak fejlesztői kiadás. Lehet, hogy ez a baj.Próbáld ki az 1.1-t.
[törölve] sosi81Compiz be van kapcsolva? Esetleg nem bírja a felbontást, érdemes lenne a winecfg-n keresztül beállítani, hogy ablakban induljon.
TomaSS amironÉn ha a wine-t rakom fel,ha a play onlinuxot,a mozillából eltűnnek a könyvjelzől,és jön egy fatal error az aktuális messengeremhez,de amikor letörlöm a winet/polt akkor megjavul minden :S Please help!
DcNdrew amironNos, a nagy helyzet, hogy fogta magát, és elkezdett működni, de.. A videókártyám hibás, úgyhogy szép függőleges fehér csíkokat látok textúrákon. Nem ez az első program, Win alatt is csinálta. Új kártyáig felejtős.
phare Nem tudom ismeritek-e? Az összes linuxos játék fel van sorolva és le is lehet tölteni. Naponta frissítik. http://www.happypenguin.org/
sosi81 Ez nagyon jó !!! Végre gondolnak a multik a mi félénkre is! http://www.amazon.com/World-Wide-Soccer-Manager-2009-Pc/dp/B001F62VG4/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=videogames&qid=1221252405&sr=1-4
buszman Sacred-el játszik valaki?Eredeti cd-m van feltelepül,de nem tudom elindítani a másolásvédelem miatt,mert állandóan az eredeti cd-t kéri.Próbáltam cedegával wine-al,illetve PlayOnLinux-al is,mindegyik ugyanezt csinálja.Tud valaki megoldást?
[törölve] buszmanBár ez nem tisztán megoldás, hanem inkább jó hír, hogy portolják a játékot GNU/Linux-ra. :)