spider2Tegnap belenéztem a telepítő scriptekbe... Hát nem csodálkozom, hogy ez nem akar települni. 2.4. akárhanyas kerneleket keres, és kb a legújabb disztro amit megismerne, az az Opensuse 9.3, RHEL 4, Fedora 3(!) és Slackware 8.1. Szóval olyan 2005 körül megállt az idő... A scriptben látottak alapján leginkább rpm-en keresztül szeretne telepíteni dolgokat, szóval alapvetően az install scriptet tökre át kellene írni hogy működésre lehessen bírni.
Helyette viszont javaslom, hogy szimplán a megfelelő model drivert telepítsd root jogokkal. Ezt pedig a pe120_220_install/Linux/models/pe120 vagy épp esetedben a pe220 mappákban leled. Indítsd el a pe220.install scriptet ( sudo ./pe220.install) ami tulképp felteszi a drájvert. Figyi oda, hogy telepítés előtt a függőségek fenn legyenek, így lesz esély arra, hogy működjön is. Nálam minden gond nélkül települt, de mivel nekem nincsen ilyen eszközöm, ezért kipróbálni nem tudtam, hogy valóban működik-e. A script telepítéskor megkérdezi, hogy akarod-e folytatni a telepítést és hogy elfogadod-e a licenc feltételeket. Mindkét kérdésre be kell gépelni hogy yes, nem elég entert nyomni, aztán be is másolja a drájvereket és létrehozza a symlinkeket. Gondolom ezek után cupsban hozzá tudod adni a printert a rendszerhez.
Remélem sikerül működésre bírnod!
Ha van hozzá energiád, akkor írhatnál a Xeroxnak egy szívhezszóló levelet, hogy azért frissíthetnék már a linuxos telepítő szkriptet/drivert, mert némiképp elsuhant felette az idő...