kukimuki SevoirMedibuntu tárolót adtam hozzá, telepítettem a korlátozott extrákat, vlc-t, conky-t, asszem ennyi. Valamint a vboxban átállítottam a hangkártyát Intel letiltottról, a PCI-ra, illetve a pulse audiót alsa-ra. De nincs hang továbbra sem.
Ebcsont kukimuki"Valamint a vboxban átállítottam a hangkártyát Intel letiltottról, a PCI-ra, illetve a pulse audiót alsa-ra." Itt lesz az eb elhantolva!!! :( Gondolom a vlc vagy a korlátozott extrák rántották magukkal a PA-t. A Pulse bekavart alaposan valszeg.
Sevoir Kendek366MHz Celeron; 64MB Ram, ebből 2MB videókártya 366MHz Celeron; 64MB Ram, ebből 2MB videókártya - hardinfo persze ez már telepített rendszer. Boot idő: [grub -> lxdm]: 37mp
kukimuki SevoirGondolom, valami régi, kicsi monitor lehet. Nekem van itthol egy S3Trio (4mb!) És egy S3 Savage4(16mb) videókártya, csakhogy egyik sem kapcsolja be a monitort (16" Dimarson) Valahogy nem lehet ezeket rávenni? Van kártya a gépben, de azért kíváncsi vagyok!
adibacsi SevoirNálam jó a hang csak az alsa-mixer elfelejti a beállításokat,mindig elhalkul teljesen. Telepítettem a Deadbeef-et és 65Mb memória használattal szól a zene, 90-100 ha böngészek közben.
Morello Azt szeretném kérdezni, hogy wifi-t támogatja e, és ezen belül a WPA2 titkosítást? Nálam a Puppy ezen vérzett el, minden áron csak WEP jelszót kért.
Sevoir Morellojelenlegi helyzetben nem végleges semmi, több varáció van, így nem mondhatok biztosat. ami biztos: lxpanel helyett > tint2
Morello SevoirSemmi gond! Egy próbát meg ér, főleg, ha valóban lesz wpa2 titkosítás.... Most a Lubuntu van fent, működik úgy ahogy, legalább helyből felismerte a wifi kártyát. Sajnos böngészni nem igazán tud ,a Chromium egyszerűen nem tudja betölteni mindig az oldalt valami miatt. Talán majd ez.....
istju SevoirSziasztok. Telepítettem az RC2-őt élesbe Acer Aspire 3050 es laptopra. A másik ubuntu (11.04 alfa) home partíciójának csatolása kisebb gondot okozott, de azon már túl vagyok. Most az a problémám, hogy nem tudom beállítani a levelezésem Claws alatt. Gmailos vagyok, bejövőnek az imap.gmail.com ot állítottam be SSL titkosítással 993 as portra. Természetesen felhasználónévnek beírtam az email címem, és jelszónak a jelszavam. Ezekkel a beállításokkal eddig mindenhol működött. Itt azt a hibaüzit kapom: imap.gmail.com:993 IMAP4 szerverhez nem sikerült kapcsódni. A naplóban a következő üzi vár:** IMAP hiba: imap.gmail.com: stream error. Mi lehet a hiba? Lehet a routerem blokkolja a kapcsolódást? Kérlek segítsetek?
Morello EbcsontEz egy Fujitsu-Siemens Lifebook laptop, 700Mhz Intel Pentium, 320Mb memória, valami integrált hang, és egy 2megás integrált AGP-s videokártya. Konkrétan a típusa nem jut eszembe, de otthon meg tudom nézni.