Szizasztok!
Megint azt olvasni, hogy felesleges etc., akkor az ubi women. com? És ez szerintem nem nemek megkülönböztetése, csak egyértelmű dolog, hogy kevesebb nő foglalkozik informatikával, mint férfi. A nők másképpen tudják egymást segíteni, biztatni. Mit árt egy weboldal kérdem én? Mert ha a fujjogóknak kellene karban tartani, foglalkozni vele, tárhelyet fizetni stb. akkor azt mondom jogos a felháborodás, de így semmiképpen. És azért is lesz ez jó, mert tudunk majd egymás lehülézése nélkül segíteni... Mert sajnos van úgy, hogy csúnya dolgok hangzanak el azért, mert pl. nem tudja az ember megfogalmazni "informatikásan", hogy konkrétan mi a baja... És nem mindegy, ha valaki ír valami problémával, akkor 2-3-an egyből ráfordulnak a dologra és próbálnak segíteni, míg máshol sokszor elolvassák a dolgot, magukban konstatálják, hogy ez de béna, és ennyiben marad...
Én úgy vélem, nem a negatív beszólásokra van szükség, mert olyanra bárki képes, az építő jellegű hozzászólások, ötletek kellenek, azt már jóval nehezebb produkálni :)
(Természetesen kinek nem inge, ne vegye magára, de mindenképp jó, ha felpróbálja...)