FreiVogel sziasztok akadt egy kis gondom.. Ubuntu 8.04-et használok, minden tökéletesen fut, szuper szeretem is nagyom jó viszont akard egy kis gondom a flach cuccokkal ... nehezen futtatja pl a flach videokat és a flach média bárokat.. értem ezalatt pl a y0utube-os videokat meg a flach barokkal ellátott weboldalakat..részlegesen sikerült megoldani a problémát mivel a legeleján egyáltán nem játszott le videokat most lejátszodja de nagyon szaggatva a médiabárokrol nem is beszélve kész szenvedés. van valami tippetek ötletetek? ha tudtok kérlek segitsetek...
PhazeC FreiVogelSzervezzünk egy "Ubuntu-t az Adobe-nak" napot, amikor küldünk nekik írott Hardy-t, fejenként egyet, egyidőben. Ennyi :)
Kittus2 FreiVogelHa a flash-re gondoltál, akkor az összes flashplayer le (Gnash és társai), majd flashplugin-nonfree fel. További tippek, módszerek, illetve még párszor a fenti mondat leírva itt.
lofe Cénekem valami olyanra lenne szükségem ami magyar ha tudnátok ilyet mondani megköszönném (jah és valami olyanra lenne szükségem amivel képekböl is tudok videót csinálni)
younfox Interneten keresztül szeretnék felvenni rádiós műsort. Grafikus felületű program kellene hozzá. A segítséget előre is köszönöm.
[törölve] younfoxHa még nem találtál, akkor ajánlom a streamripper-t: http://streamripper.sourceforge.net/ Az oldalon van hozzá grafikus felület is. Valószínű tárolóból is fel tudod telepíteni.
petilaci Hali. Tudna valaki segíteni? Az asztal hátterét szeretném a saját képeimmel automatikusan váltogatni. Felraktam a wallpapoz-t de nem idul el. Próbálkoztam pár dologgal, de eredménytelenül. Van másik hasonló progi?
zlt petilaciJó, ilyen kérdés után feladom. 2 tipp: Nézd meg legalább az egyik találatot. Mindegyik ilyen progiban te állítod be a képek forrását csak körül kellene nézni a beállításokban.
zolti123 JamesSaz elsore tudok keress ra a gogleben erre.....download pytube deb ot meg lesz...eleg jo program nagyon sok funkcioval rendelkezik nekem nagyon bejon::D
petilaci zltKözben a prohardverben kaptam ezt a legjobb megoldó segítséget: http://phoenix_art.wps4.info/node/116 Megcsináltam így, de a grafika menüben az indító ikon csak restart után jelenik meg. Lényeg hogy működik! Köszi a segítő próbálkozást.
petilaci zltAzt tudom, hogy a forrást, és egyebeket én állítom be. De ez mit sem ér ha nincs működö progi, vagy hozzáértés, egyéb hiányában nem tudom működésre bírni. Na meg annyit, hogy csak magyarul értünk sajna.
zolti123 torteli.balazsen is mar kiprobaltam......letoltottem egy fajl es nem jatszotta le....sajnos...megtortent vki massal is vagy csak velem?:(
macihas köszönöm a segítségeteket, mert így hogy rar nem talált a synaptic semmit, de unrar alatt már igen. köszönöm.
[törölve] Nem tud valaki flv formátumból mp3 formátumba való konvertálót? szoval flash videó alúl akarom a hangot kiszedni .. és lehetőleg freeware ... jó winfos vezrió is majd felhúzom wine-al...