Én meg azt tudom tanácsolni, még ezek után is, ne szivasd magad ezzel. Hidd el, kevés az idő, ha nagyon profi vagy, akkor bőven elég, de akkor is oda kell figyelni rendesen és oktatás tuti nincs OOo-ra..A középsulik nagy hányadában a felkészülés MSOffice-ra megy ki, nem pedig OOo-ra. Na most ha nagyon elszánt vagy, akkor bepróbálhatod, magadtól is, de nehogy utána sírás legyen. Alap dolgokat az ember elkezel, de lehet sokszor ha kell valami, nem az "ismert helyen lesz OOo-ban" és arra fognak elmenni hosszú percek, mire bugászod....
Én személy szerint nem a linux ellen vagyok, és jó hogy lehet rajta érettségizni, én is tavaly csináltam és ilyenkor a stressz benne va az emberben, nem kell még ezzel is tetőzni úgy gondolom.
Sajna most fősulin is szívok statisztikából az excellel, és felvetettem, mit gondol az OO táblázatkezelőjéről....aztán csak annyit mondott : " Én elfogadom ha maga ezzel csinálja a beadandóit és ezzel dolgozik az órán vagy otthon, de én ezt nem tanítom, és ha valami nem úgy van ott, mint msoffice-ban, magára vessen ha nem érti, és a végén kibukik...." És bölcsebb voltam ráhallgatni, elég figyelni az előadásokon, nem nehezítem meg a saját munkám...