YouTube letöltő a Google Chrome alatt
Fellelhető oly türelmes Egyén Önöknél,aki hülékkel is van bátorsága foglalkozni?
csuhas32Köszönöm,ez gyors volt! JÉ.müködik!! íííí
csuhas32Nekem van türelmem.És Önnek bátorsága?
Köszönöm a türelmet. Szép estét!
Pityu4444JDownloader. (alkalmazás) https://launchpad.net/~jd-team/+archive/jdownloader Terminal: sudo add-apt-repository ppa:jd-team/jdownloader sudo apt-get update sudo apt-get install jdownloader Egy-egy (ez három) parancs után kéri majd a jelszavad, beírod, nem látszik, enter-t ütsz és lefut. Ha hiba van, összes szöveg kimásol, ide beilleszt: http://pastebin.com, ment, link vissza ide. Böngészőbe: NetvideoHunter (Firefox ... Chrome-hoz nem tudom, biztos van)
Pityu4444Találtál letöltőt? Ha nem, akkor lesd meg ezt! Tegnap írtam. Remélem a többiek nem haragszanak meg, de nincs kedvem idemásolni az egészet. A parancs letölti mp4 formátumban a videót, majd a hangfájlt is menti mellé külön. Nekem a zene mentése miatt kellett.
KimariteDrága Kimarite! Nagyon Szépen Köszönöm a segítséget! Nem volt egyszerű(nekem):-hol van és mi az a "terminál"? -Chrome-hoz nem jó... -NetvideoHunter? mikor?hol? STB. De hála Neked, reggelre sikerült,és müködik! Nagyon Szépen Köszönöm! Azt már megsem merem kérdezni:jöhetek hasonló problémákkal? Köszönettel: Pityu4444
ar3.14Köszönöm! Már sikerült. De ezt is megpróbálom!
Webes letöltő is jó? A KeepVid-del videókat lehet letölteni többféle formátumban, a SnipMP3.com-mal pedig a videók hangját mp3-ban.
KimariteTermészetesen elárulom :D 320k - ra állítottam be, de én nem vagyok sajna olyan vájtfülű, hogy a 192 - 320 közötti különbséget felfedezzem. Ha jobb minőség szükséges, természetesen (kis utánaolvasással) könnyen módosítható. Szerk. Most látom, hogy a kérdés inkább a videóra vonatkozott. Az alapértelmezett mp4 videót tölti le. Gondolom ezt is be lehet állitani jobb minőségűre valamilyen kapcsoló hozzáadásával. Ennek nem olvastam utána.
simanzoli:) Kösz. Igen, mert akár két ".mp4" is lehet (a JDownloader-be látom). Ha nem a jobb minőségűből szeded ki a hangot, akkor az a konvertálás után 320k lesz láthatóan, de valójában nem. Ez egy nehezebb feladat szerintem. Azt már megállapítottam, hogy - egyelőre - a lehetőségek közül az ".mp4" mindig a jobbik minőségű videó (vagy legtöbbször), mint a".webm", nem lehet sajnos általánosítani, lenne a ".webm" mindig a legjobb ... (bár abból is néha több van :)).
KimaritePróbáld ki ilyen beállítással: youtube-dl -x https://www.youtube.com/watch?v=Pc1Ph_RD7I0 --audio-format best -k Ennél a videónál volt 2 mp4 videó.. egy 360p és egy 720p.. Ezzel a beállítással a 720p videót töltötte le és mentette belőle a hangot... Remélem ez az amire gondoltál.. :D Javítottam a blogban is.. Köszönet az észrevételért :D
simanzoliNincs mit szívesen! :-) (Egy távoli ismerősöm látogatott Magyarországra, kiírtam neki egy videót a DeVeDe-vel, rokona énekel rajta Ámerikában egy koncerten. Először betette a kocsiban a lejátszóba. Megbeszéltük a hogyant. A DVD lejátszóban megy. Legközelebb audio CD-re is kiírom neki! :)) Nekem is hasznos tehát, és azt hiszem, átemelem saját bloghoz a leírást engedelmeddel, forrás megjelöléssel természetesen (CC). Erre gondoltam, igen. ;)
KimariteHa megjelölsz forrásként, akkor semmi akadálya annak hogy másold az írásom :) Ha még linkeled is a blogomat, azt külön meg is köszönöm :)
ariszloKöszönöm Szépen!