VadkutyaÜdv Mindenki!
Annyi oltás gyűlt itt össze(tisztelet a kivételnek), hogy bocs ha nem írok mindenkinek!
Amikor időm engedte megnéztem a fórumot, köztük a saját kérdéseimet. 2 Naponta tuti.
" Az a szomorú az egészben , hogy még el is hiszed magadról azt , hogy megtudod csinálni :Ð " - Megcsináltuk, csalással, de meg lett a routerünk jelszava. Annyit csaltunk, hogy nem tudtunk aireplay-el forgalmat generálni és máshogy oldottuk meg. és kidobta a végén azt a bizonyos sort: Key Found! korte ! Az egész műveletsor, sikeres az aireplay kivételével.
Nem akarok arcoskodni, nem akarok menő lenni. Nem áll szándékomban törvényt sérteni!
"Kolléga nem érted a lényeget! Törni akar! Most rögtön azonnal, de gyorsan. Ide nekem minden wifit... Az előző h.sz.-ekből tudjuk, hogy a suli wifijét szeretné tördelni. Lehet, hogy én vagyok túl öreg, de én mod.-ként alapból vagdalnám ki az ilyen témákat. Pláne, ha látom az előzményeit..."
Nem kell nekem azonnal, rögtön, nem kell minden wifi. Csak az efféle tudás.
A suli wifiről annyit h mac szűrés van. Lett olyan mac-em ami engedélyezve van. enyémet átírtam, műxik.
"Engem elsősorban az zavar - eltekintve most attól, hogy kinek a tulajdona az a router -, hogy nem látok szemernyi erőfeszítést sem a saját tudás megszerzésére. Tessék energiát fektetni a problémák megoldásába, és ne rögtön a közösséget terheljük az első felmerülő - sokszor triviális - akadálynál!"
Elhiszem neki, hogy nem látja az erőfeszítést, mer nem volt ott velünk, nem látta mennyi időt töltöttünk vele...
pl egy hosszú este volt h monitorzni tudtuk a közelünkben levő hálózatokat. Rengeteg oldalt lementettünk elötte, hogy legyen anyag amit átolvashatunk, legyen miből "ihletet" meríteni. Minden problémát ami felmerült először több estén keresztül próbáltunk orvosolni és csak akkor írtam ide, ha már nem volt több ötletem.
Volt ami összejött 1.-re pl aircrack, volt ami még most se...aireplay -rossz csatorna- Működne. eljutottunk ezzel is eddig h működjön, csak a csatorna! Volt erőfeszítés! Böngésztük a netet, kerestük a hibát, sok parancsot kipróbáltunk...vagy összejött vag .
Megcsinálom a házim, megcsinálom a dolgom. Suliba járok, leérettségiztem, technikumon vagyok, törvényes, bejelentett munkahelyem van, adózok...ennyi...
Ez csak egy részlet amit le akartam írni ide. Nem jutott minden eszembe!
Sziasztok!