BandyrFat32.
Remélem az ugye érthető volt leírásomból, hogy nem volt telepítve a bagoly csak live-ban ment a cucc. Csakhogy félreértés ne essék. És a történet hülyeségének a folyatása nálam:
már csak hogy, ne legyen tökéletes minden:
- tehát live-ban jó volt
- szépen ment minden, felismerte a belső wifimet is (amit az ubi csak firmware telepítés után). Ez egy halvány pozitívum volt nekem. :)
- Próbálgatásom után, gondoltam hát jó, legyen felrakom egy másik partícióra a fent lévő ubimon kívül, megnézegetem, hátha tetszik majd.
- De kezdőként gondot okozott a dolog, h a partíciók saját kezű megadásánál nem úgy kéri mint a nekem ismerős ubi, vagy debi alapúak eddig (1. /-ra, 2. swap 3. /home így készítettem elő a helyet is neki). Az uhut /boot és / lehetőségekkel lehetett. És nem tudtam, h ezt miként. Mehet-e mindkettő ugyanarra, v hogy. Ezért gondoltam megállok, nem particionálok. Kilépés. De utána nem bootolt semmi, a vinyóról. Utóbb megnéztem, h azért mert a mocsok uhu belenyúlt mégis, jóváhagyás, véglegeseítés nélkül, és csinált egy csöppke partíciót ott a legelején lemeznek és tán arra pakolt át indítást. Semmi ilyesmit nem adtam meg neki. És mivel tudtam, h nekem ez nem tiszta mért csinálhat egy rendszer ilyet, hát elegem is lett belőle. Mivel az eddigi OS-ekből, korrektül ki is léphettem, ha valami miatt akartam.