Sziasztok, egy kis segítséget szeretnek kérni, felraktam a legújabb switfoxot, ami már régebben fent volt, első indításkor semmi gond nem volt, csak az, hogy a régebbi sütiket, jelszavakat stb. töltötte be. Leszedtem, felraktam újra, de a homeon belül sehol se találom a profilját. Így módosítani se tudom illetve a mostani cuccait se tudja betölteni a firefoxból. Van valakinek ötlete?

Szia! Esetleg /usr/share/swiftfox? Bár nem ezt használom, így csak ötletként! Üdv jrabi

Szia! Bocs, de nem olvastam rendesen végig. A swiftfoxban eszközök->személyes adatok törlése (Ctrl+Shift+Del) nem működik. Esetleg ez segíthet. Üdv jrabi

jrabiSzia, Megoldodott a problema, amugy a swiftfox(3.x) a firefoxban tarolja a cuccait, csak sqlite formaban, es az importalas csak akkor megy, ha nincs elozo sqlite. Korulbelul harmad annyi ramot hasznal es sokkal gyorsabb. ;>

Szia! Már a probléma felvetésénél felkeltette a progi az érdeklődésemet. Azt hiszem azok alapján amit írtál ki is próbálom! Üdv jrabi

jrabiEllenérveket olyanokat hallottam vele szemben, hogy nem nyílt forráskódú, így nem lehet tudni, mit csinál azon kívül, hogy gyors... Én nem igazán használtam, mert valahogy nem volt az esetem, de tényleg gyorsabb, mint a sima FF.

Ennyivel később: 14 év