Üdv!
A tegnapi nap én is átfrissítettem 11.04-re. Nem mondhatnám hogy az eredmény kielégitő lett, az Unity-s felület néha egy-egy "Rendszerprogram hiba történt" ablakkal fogad de ezeket kiikszelgetve más probléma nincs vele, a Classic-nál rosszabb a helyzet, az szinte használhatatlan, de erre valahol fel voltam készülve 64bit-es rendszert frissítve. Ha kijön a stabil mindenképp újrahúzom a rendszert úgyis.
Az eddig tapasztaltak mindenesetre tetszenek, van néhány apró egyenlőre idegesítő hiányosság (asztal megjelenítése gomb hiánya, hiányos értesítési terület(pl. Dropbox.) a jól megszokott panel kijelzők (időjárás, rendszer hőmérsékletek), de ezekre remélhetőleg a későbbiekben lesz alternatíva, valamint ha megszokja az ember biztos másképp viszonyul hozzá.
Szóval szerintem jó irányba indultak el a 11.04-hez képest, főként abban hogy az Unity sok szempontból újat mutat a Windows/Mac-hez képest, és bár nyilvánvaló hogy a Linux-ok esetében mindig is a belső számított inkább és nem a külső, manapság már mindkettőre szükésg van ahhoz hogy nagyobb népszerűségre tehessen szert.