Sziasztok, a segítségetekre volna szükségem! Vettem egy fapados oprsz nélküli Toshiba Sat.laptopot. Linuxot tett rá egy barátom, mégpedig 10.04 LTS Lucid Lynx verziót. A netet sehogysem sikerült rajta beállítani, viszont mikor hazajöttem smc-n keresztül rögtön létrejött automatice a vezeték nélküli kapcsolat. Sajnos azonban meggondolatlanul és hozzáértés nélkül automatice rákattintottam az ubuntu 11.04 frissítési lehetőségre, és most minden nagyon szép, csak egyszerűen nem hajlandó engedélyezni az smc-n keresztüli vezeték nélküli hálózatot, ki is írja, h vezeték nélküli hálózatok letiltva. És bárhogy próbáltam bármit átállítani, h engedélyezze, egyszerűen megváltoztathatatlan. Kérlek segítsetek, most mit tegyek? Mért választotta le a vezeték nélküli hálózatot? A laptopon az F8-as billentyűn van a wifi jól, de azt is hiába nyomogatom, semmit se csinál. Netem pedig van. Kérlek, ha tudtok segíteni, vhogy nagyon egyszerűen mondjátok el, mert semmit se értek az egészhez, sajnos:( Előre is köszi!