lacyc3 lacyc3Bugreport: böngésző + os Mozilla 1.7.13 Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; hu; rv:1.7.13) Gecko/20060414 alatt 3x küld el időnként 1-1 üzenetet, pedig 1x klikkeltem :(
zaivaldi lacyc3lehet otthonról segíteni, le van írva, hogy aki szeretne segíteni, az az #ubuntu-hu irc csatornán tud csatlakozni otthonról. nem lincspad, hanem a kbabel nevű fordító program lesz használva.
[törölve] zaivaldiSzerencsére olyanokat is beszavaztak (sőt: főleg olyanokat), amik a lincspadon laknak/fenn van a sablonjuk, így igazán csak ízlés kérdése, hogy ki mivel fog fordítani :)
szota lacyc3én ezt nem értem.. A linux lényege, hogy mindenki azt csinál amit akar, miért kellene ezt időben és helyben korlátozni? Ha valaki fordítani akar akkor rajta, fordító progi letölt és lehet fordítani. Mindenki nagyon fog örülni. szota
DcNdrew szotaNincs korlátozva, akkor fordítasz, amikor akarsz. Ez arról szól, hogy most összeröffen a társaság, és együtt fordítanak. Így egyszerűbb, mindenki arra tud figyelni, arról beszélnek.. Vagy nem. :D
zaivaldi DcNdrewez a lényege. ha együtt van a társaság, akkor jobb a kommunikáció, és jobban lehet haladni a fordítással. senki nem mondta, hogy máskor nem lehet fordítani.
warp Elnézést, ha munkát csinálok, de "nem-e lehetne-e" a teljes eredményt megismerni? Rájöttem: az eredeti szavazás helyén meg van a végeredmény is :-) Sorry.... _______ warp
KAMI911 Remek! Szombaton tuti, hogy megyek. Témáim amiben résztvennék: Startup manager, kino, (bár nem lett beszavazva: KDEnLIVE) és persze SeaMonkey. Az épületbe bejutáshoz kell valakire hivatkozni? Viszont noti az kellene, mert nincs éppen. Bár ezt már jelezem az előzőekben is.
zaivaldi [törölve]amit pár napja mondtál, az alapján írtam, miszerint hagyjam a lincspadot, és inkább a po fájlokat küldjem.