tonyrulezTöbb város működik. A notimon 2 van beállítva és csak 2 kattintás, hogy váltsak köztük (1. katt a panelon az applet, 2. katt a listában a település neve)
Időjárás a panelen
liathasEmbörök! -a folytatást talán nem ebben a hangnemben kéne(hátha a hölgyek zokon veszik)- Itten valami oszlopos disznóság van és még mielőtt mindenki összeveszne: a 10.10--n az valóban még az 'órában' szerepelt a helyi időjárás, a Narhwalban az 'okos' fejlesztők beleintegrálták a emphathy- levelezőt és ezt kivették. (értesitési panel).milőfütyinek nevezik ezt manapság összesen idő és értesítési panel:-de a helyi időjárást per-pill külsőleg kell megoldani..lsd fentebb-és működik,de szarul=pontalan-szemben az előzőve.l -jeleztem!Azóta is az álláspont: hülye vagyok,mert se a Unity sem a hagyományos,Gnome 2-3 (a Kde alatt nem checkoltam?)alatt nem működik,de igen ,ha telepítesz még egy -biszbazt,ami helyileg sokkal pontatlanabb,de erre a fejlesztőktől csak az a választ kaptam maradi!-írta az egyik 'ósszi' fejlesztő-...és fél év múlva a helyiek úgyis megoldják -A kengurura is megoldhatná,hogy Afrikában essen,ha ott lelövik.-mármint a 'kangoroot'+t-ot(doobble tárgyeset lsd :kabát (atuómatice tárgyas))a "t" miatt és etc.(így irt választ én sem büfé..még magyarul sem.,de ez durvaúúú!.) Egyszóval: anyóka csúnyább,mint valaha?=mi le vagyunk szarva a világ akkor is megy tovább-még ha biceg is! :Lehet hogy p:l Debreceben szakad is, de a Google napsütést ígér és az is van...mármint a gugli szerint. A régi jobb! (volt),na de ha a Bástya-elvtárs megmondta....akkor a gátőr megfogatja az "zürgét"-majdan nyilatkozik..ahogy meg is tette.. I'm sorry kicsit elfutottam agyilag!::D
Teljesen tökéletesen működik az első bejegyzés szerinti installálás. Továbbá simán beállítható a megfelelő paraméterek, tökéletesen látható a felső panelen, küldi az üziket. Köszönöm, mert ezt hiányoltam az alapértelmezett lehetőségek közül. Inditópult parancs: indicator-weather
sunfighternekem a myweather se indult be végül.... az alapértelmezett weather pedig eleve nem indikátorkodott alapértelmezett alkalmazáshoz méltóan... Akkor meg miért nem dobják ki az ubuntuból? pl. Budapest beállítása is lehetetlen volt, a XVIII. kerület, tekintettel Ferihegyre pedig külön is szerepelt, de nem működött.
csuhas3212.04LTS (Érettségi-remix) alatt Budapest se megy!
kepesvicced"Akkor meg miért nem dobják ki az ubuntuból?" A 14.04-ben már nincs benne.
peterh+1 egyetértek, de nem csak viccből... - de jó lenne, ha képes lennék nem "képesvicced"-ként is irni :(
Sziasztok! Egy ideje nem jelzi ki az óra alkalmazás az időjárást. (Mate-desktop) Hiába távolítom el a helyek közül Budapestet, majd adom hozzá újra, semmi változás. Csak kimoccan a mellette lévő wi-fi térerő ikon balra, és ennyi. Hogy lehetne helyrehozni? Köszönöm!
anacondalala2, anaconda Nem másat akarok, illetve van conkym is erre a célra. Az óra mellett eddig rendesen megjelent az időjárásjelző. Most egy ideje meghalt, illetve tegnap a 14.04-en helyreállt. Az adatszolgáltató honlap változott (ez biztos) és arra gondoltam, hogy ez okozza a hibát, mert minden rendszeremen kimúlt. Viszont most már nem tudom hova tenni.