liathas csuhas32Próbálgattam, a környékbeli településeket (Józsa, Téglás, Pallag, Hajdúhadház), mindet gond nélkül veszi. Még Csapókertet is hozzáadta, ami egy kvázi kerület. Debrecent, továbbra sem.
sunfighter Teljesen tökéletesen működik az első bejegyzés szerinti installálás. Továbbá simán beállítható a megfelelő paraméterek, tökéletesen látható a felső panelen, küldi az üziket. Köszönöm, mert ezt hiányoltam az alapértelmezett lehetőségek közül. Inditópult parancs: indicator-weather
kepesvicced sunfighternekem a myweather se indult be végül.... az alapértelmezett weather pedig eleve nem indikátorkodott alapértelmezett alkalmazáshoz méltóan... Akkor meg miért nem dobják ki az ubuntuból? pl. Budapest beállítása is lehetetlen volt, a XVIII. kerület, tekintettel Ferihegyre pedig külön is szerepelt, de nem működött.
kepesvicced peterh+1 egyetértek, de nem csak viccből... - de jó lenne, ha képes lennék nem "képesvicced"-ként is irni :(
teo77 Sziasztok! Egy ideje nem jelzi ki az óra alkalmazás az időjárást. (Mate-desktop) Hiába távolítom el a helyek közül Budapestet, majd adom hozzá újra, semmi változás. Csak kimoccan a mellette lévő wi-fi térerő ikon balra, és ennyi. Hogy lehetne helyrehozni? Köszönöm!
Htibi teo77Az előrejelzést "szolgáltató" oldal megváltozott és nagy valószínűséggel ennek az oka, hogy nem tudja az óra mellé beépített program lehívni onnan az adatokat. Ez akkor fog helyrejönni, ha a program fejlesztője, karbantartója frissíti a programkódot. (Nekem is hiányzik. :-()
anaconda HtibiEz hiányzik? http://www.omgubuntu.co.uk/2016/09/gnome-weather-metar-data-fixed-new-update-rolling-now
Htibi teo77Ha minden igaz, helyreállt a rend. Most már rendesen jelzi az időjárást a szokott helyen és módon. (Pillanatnyilag 14-04-en vagyok. Holnap 10.04-en is megnézem.)
teo77 HtibiMég nem állt helyre Mint 17.2-n, naprakész rendszernél. Vagyis nálam nem, msnél lehet, hogy igen.
lala2 HtibiMint 18-on a "My-Weather-indicator"-t használom. (2 kiszolgálóra is állítható > Yahoo, ill. Open Weather Map.) http://www.ubuntuupdates.org/package/atareao_atareao/xenial/main/base/my-weather-indicator
anaconda HtibiXubuntun működik rendesen az xfce4-weather-plugin :-) Állítólag az Ubuntut is fel lehet okosítani erre a szintre :-) How to install xfce4-weather-plugin on Ubuntu 16.04 Ja, és Győrre két találatot is ad. De akár Szárliget is beállítható :-)
Htibi anacondalala2, anaconda Nem másat akarok, illetve van conkym is erre a célra. Az óra mellett eddig rendesen megjelent az időjárásjelző. Most egy ideje meghalt, illetve tegnap a 14.04-en helyreállt. Az adatszolgáltató honlap változott (ez biztos) és arra gondoltam, hogy ez okozza a hibát, mert minden rendszeremen kimúlt. Viszont most már nem tudom hova tenni.
anaconda HtibiÉn tulajdonképpen azért szóltam hozzá, mert amikor még csak Ubuntum volt, akkor csak néhány magyarországi város volt választható. És nem sok értelme van egy 50 km-rel arrébb lévő város időjárását nézegetni.
fortclay HtibiPedig csak ennyi történt. Nem használom ezt, de szolgáltató/szervercsere történt. A szóban forgó fájl itt megtalálható, ha esetleg valakinek nem frissült volna(nem megy). Egyébként a gnome-osoknál is hasonló az eset.
anaconda HtibiAz enyémben a "Szatmar" keresésre ezeket kaptam: Szabolcs-Szatmár-Bereg-megye Satu Mare, Románia és további nyolc települést, ahol van Szatmár nevű utca. :-)