liathasEmbörök! -a folytatást talán nem ebben a hangnemben kéne(hátha a hölgyek zokon veszik)-
Itten valami oszlopos disznóság van és még mielőtt mindenki összeveszne: a 10.10--n az valóban még az 'órában' szerepelt a helyi időjárás, a Narhwalban az 'okos' fejlesztők beleintegrálták a emphathy- levelezőt és ezt kivették.
(értesitési panel).milőfütyinek nevezik ezt manapság összesen idő és értesítési panel:-de a helyi időjárást per-pill külsőleg kell megoldani..lsd fentebb-és működik,de szarul=pontalan-szemben az előzőve.l
-jeleztem!Azóta is az álláspont: hülye vagyok,mert se a Unity sem a hagyományos,Gnome 2-3 (a Kde alatt nem checkoltam?)alatt nem működik,de igen ,ha telepítesz még egy -biszbazt,ami helyileg sokkal pontatlanabb,de erre a fejlesztőktől csak az a választ kaptam maradi!-írta az egyik 'ósszi' fejlesztő-...és fél év múlva a helyiek úgyis megoldják -A kengurura is megoldhatná,hogy Afrikában essen,ha ott lelövik.-mármint a 'kangoroot'+t-ot(doobble tárgyeset lsd :kabát (atuómatice tárgyas))a "t" miatt és etc.(így irt választ én sem büfé..még magyarul sem.,de ez durvaúúú!.)
Egyszóval: anyóka csúnyább,mint valaha?=mi le vagyunk szarva a világ akkor is megy tovább-még ha biceg is!
:Lehet hogy p:l Debreceben szakad is, de a Google napsütést ígér és az is van...mármint a gugli szerint. A régi jobb! (volt),na de ha a Bástya-elvtárs megmondta....akkor a gátőr megfogatja az "zürgét"-majdan nyilatkozik..ahogy meg is tette..
I'm sorry kicsit elfutottam agyilag!::D