ontomNe haragudj,hogy belekérdezek a topikodba anélkül,hogy megoldást tudnék javasolni,de szeretném megkérdezni,miért kell ennyi mindent elzárni a felhasználók elöl.Az IP címeket értem,de a DVD-t és a pendrive-okat nem.Nem megbízhatóak a felhasználók?Hozzáadnának valamit,vagy inkább lemásolnának valamit a gépről?Azért kérdezem,mert úgy rémlik nem olyan régen volt egy topic,amiben az volt a probléma,hogy a felhasználók ne tudjanak semmit sem módosítani a gépen(úgy rémlik valami közösségi ház volt).Ott elérhették bármelyik eszközt,de nem tudták elmenteni a változtatást,ezért minden újraindításnál az eredetileg beállított alapbeállítással indul a gép.Szerintem ez akár iskolában is megoldható,járható út.Munkahelyen pedig hát elég furán néznék a főnökömre,ha annyira sem bízik meg bennem,hogy használható DVD írót hagyjon a gépemben.Egyébként ezek egy hálózaton lévő gépek,vagy mind önálló?Mert ha egy hálózat,nem éred el egy gépről a többit? Ha eléred,nem lehet esetleg,hogy ezekbe ne legyen optikai meghajtó?Bocsi a hülye kérdésekért és az értetlenségért,de csak spekuláltam mire való ez a nagy korlátozás.