hepalyhát az uptime az most hosszabb, mert egy leformatált HDD-ből próbálok adatokat kinyerni.
A hőmérsélet az relatíve normális. Ahhoz képest hogy nyár van, ilyen 47 fok, AMD-vel szerintem elfogadható... ha kint nagyon meleg van akkor a max az 52 fok, de hát azért a két HDD is csinál valamit, nem is keveset. Egyébként próbáltam. A régebbi disztórkkal nem volt gond, nem is evett ennyit a dolog, és a grafika is stabilabb volt, és asszem a suspend is ment. Úhogy HW hibának kicsi a valószínűsége. nem olyan rég óvatosan kiposszívóztam, megtisztítottam a lapátokat is, úgy hogy amennyire tud, hűt. Ezen utóljár XP-volt, meg lessz is majd, mert itt hülye az emberek felfogás. A legutosó ubuntu distr. ami ezen volt az 9.04 asszem, azzzal gond nem volt. A laptopon, ami a géptől erősebb a 10,04 az utolsó, de a mostanit tátva marad is (a 10.10 telepítés után nem bíírja, de az nem csoda azon a gépen).
A hülye viselkedésnek sok oka lehet, de ha máskor nem viselkedik így akkor szerintem nem a gép a hibás :)