fradi81Hát például nehéz megtalálni a terminált, nekem egy kicsit idegen a programok megtalálása, szokatlan a Gnome felület után, a Wine használatával még nem próbálkoztam KDE alatt, mert van egy 3 db CD-és szótárkészletem, amit fordításhoz használok (Angol nagyszótár és műszaki szótár, Spanyol szótár és szógyüjtemény), amik alapból Windows-ra készültek, de Gnome alatt kitűnöen működik. Vannak még saját, basicből kompájlerrel exe fájlra átalakított, speciális célú, programom, ami windows alatt jól megy, de Linuxra még nem csináltam és már nem is fogom megtanulni (78 után), csak használni akarom. Nagy úr a megszokás! Persze azért eljátszadozom mindazzal, ami a kezem közé kerül.
Talán azt is meg tudod mondani, hogy a Skype eddig csak a Logitech és a Genius webkamerákat szerette, de most, mióta a teljes képernyőt meg lehet osztani, a sima videó mód nem működik, csak úgy, ha a Csíízt is elindítom megosztás közben. A beállításoknál sem működik a Videó TESZT. Van hogy a Skype teljesen kikapcsol a videó tesztre és újra kell indítani.
Eddig a Kubuntu 11.04-et csak Live CD-ről próbáltam, és nekem sem ment elsőre a mikrofon, csak miután a médiaplayert felraktam és azzal az Ubuntu-s hangerőszabályzót, ill. beállítót.
No ennyit.