chruncito Sziasztok!!!! Valaki leírná nekem h mivel tud többet a 11.04. a 10.10-nél. mert én csak azt tapasztaltam hogy egy kicsit lassab és a jól megszokott kezelőfelület nincs sehol... Szeretném ha meggyőznétek, hogy nem hiába frissítettem!!! (esetleg a 10.10-es kezelőfelületet nem lehet innen(11.04) használni) Köszönettel: Chruncito
toros Ezt már láttad? Nagyon jó billentyűkombinációk vannak, amikkel hatékonyabban használható, mint a régi felület.
chruncito torosMégnem... De nem tetszik az új megjelenés elvesztem benne... Nem lehet az hogy teljesen a régit kezelő felületet használom új szoftverrel???
milu44 A régi gnomes felületet is használhatod. Csak bejelentkezéskor állítsd át ubuntu classicra az unityról. :-D
zami Csak én nem találom vagy tényleg eltűnt az a kis ikon ami mindent letesz tálcára és előhozza az asztalt?
breki zamiNem, tényleg eltűnt alapból, de visszahozható. Ebben keress rá erre: "Do you miss an "show desktop" icon on the Unity Launcher?" vagy a "Super+d" billentyűzetkombináció is megteszi.
nortai chruncitoVan. Miért ne lenne? Csak az Ubuntu Classic (no effects) választási lehetőségnél nincs bekapcsolva.
rosszkutya Sziasztok! Meg tudja nekem valaki mondani, hogy mit csináltam rosszul, hogy ha a 11.04 telepítése után eltűnt a Grub2 bootloader menüje? (10.10 volt fent, csak az upgrade helyett az új telepítés lehetősége mellett döntöttem.)
fradi81 Az asztalon megjelenő 3 partícióm ikonja összefüggésben van a dockon lévő partíció ikonokkal? Meg lehet oldani hogy csak a dockon legyenek?
otiq fradi81Na ez engem is érdekelne. Elég csak az egyiken lennie, minek az asztalon és a dokkban is.
otiq fradi81Megtaláltam a neten a megoldást. Fel kell telepíteni a dconf-tools, elindítani a dconf-editort és a desktop > unity > devices -ban átállítani az only-mounted-et never-re. Ezzel eltúnnek a launcherből a driveok. Ha az asztalról akarod eltűntetni akkor át kell lépni klaszikus gnome-ba ott szintén dconf-editor és apps > nautilus > desktop -on belül a volumes_visible mellől ki kell szedni a pipát. Eltűnnek az asztalról a driveok és ha átlépsz unityba már ott se lesznek.