a virtuálisan befűzött oprendszert vagy annak a helyfoglalását hogyan tudom törölni?

nincs előttem a program, de van fentebb a sor ahol a telepített virtuális rendszerek vannak. ott jobb katt a törlendő rendszeren, és ott lehet letörölni nem?

zaivalditőrli magát a rendszert a vmware serverből de a helyét nem szabadítja fel így az a gyanúm h lényegében nem törli

vadasyés tényleg nem... a /var/lib/vmware-server/ alatt tárolódnak a virtuális gépek, ezeket töröld. root jog kell hozzá.

Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? Az a problémám, hogy vmware alatt a virtuális gépről csak a saját virtuális HDD-t látom, ám nekem kéne, hogy mást is lásson. Hogyan tudnám hozzáadni a tényleges merevlemezt? Megpróbáltam rootként, úgy sikerült, ám amikor bekapcsoltam a virtuális gépet mindenféle jogosultsági problémára hivatkozott...

Ennyivel később: 23 nap

zaivaldiHasonló problémával küzdök, de hiába töröltem a virtuális gépet, még mindig nem látom a lefoglat területet, a vmware eltávolításához a Synaptic-ot használtam de nem szabadult fel a lefoglalt terület, utána töröltem root joggal amit javasoltál, de nem oldódott meg a probléma. Valami más javaslat még?

Ennyivel később: 7 hónap

Sziasztok! Nekem csak annyi kérdésem lenne hogyan lehet letörölni a vmware servert?

Ennyivel később: egy hónap
          Ennyivel később: 13 év