R-PROGRESSIVE LoaderDe ugye a letöltött isot csatoltad fel és nem az egér integráció menűpontra kattintottál? Fenn eszközök/CD/DVD eszköz csatolása és ott tudod csatolni akkor megjelenik az asztalon az ikon és futtasd úgy tudod telepíteni! Szia!
Loader R-PROGRESSIVEa csatolás sikerült, de a letöltött verzió nem hajlandó futni :( Debian 6.0.1a 64 bites rendszer fut V-boxban. Csatoltam a letöltöttet és hiába akarom futtatni nem engedi :(
R-PROGRESSIVE LoaderMilyen verziós a vbox? Az lesz a hiba ha nem megfelelő a verzió mert 32bit és 64 bites is benne van
Loader R-PROGRESSIVEAdatok: Gazdarendszer: Ubuntu 11.04 64 bit V-box: 4.0 64 bites 11.04-es ubuntura való Debian 64 bites 6.0.1a
R-PROGRESSIVE LoaderMindjárt felmegy az enyém a szerverre és küldöm a linket aminek jónak kell lennie, akkor ez a legújabb 4.0.6 71416 verzió Kis türelmet :) Majd amit feltöltök a vbox könyvtárába kell bemásolnod és akkor intergrációs szolgáltatások menű is működni fog
Loader R-PROGRESSIVEsikerült telepítenem "./runasroot.sh" csomagot. Most nem igen tudom mit kéne tenni ezek után. hol találok bármolyen beállítást. Jelenleg a virtualizált oprendszer alól írok, mert megint bennragadtam :D
R-PROGRESSIVE LoaderA jobb oldali ctrl gombra nem reagál egyáltalán? CSomag telepítés után meg restartolni kell az megvolt ugye?
adibacsi LoaderNeked a VboxLinuxAdditons.run fájlt kellene futtatni rootként. Terminál: sudo (majd belevágod a VboxLinuxAdditons.run fájlt) enter és települ.Virtuális gép újraidítása...
Loader adibacsiKöszönöm a tippeket, sikerült megoldanom a gondot, legalábbis nagyon úgy fest a dolog, mert már órákóta stabilan megy egéreltünés nélkül. Megoldva. Köszi mindenkinek!
adibacsi LoaderEsetleg írd ki hogy "Megoldva" mert a következő kezdő Vbox user talán nem nyit új témát ha nem működik az egere. :) Szívesen segítünk, én évek óta használom ...