blackburn47 Hello Annyi lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet elrejteni fájlokat? Úgy értem a windows alatt rákattíntok a mappára- tulajdonság és csak kipipálom, hogy elrejtés. Ez itt hogyan lehetséges, mit kell tennem? Előre is köszi
[törölve] A fájl vagy könyvtár neve elé teszel egy pontot: pl. irat.txt fájlt átnevezed .irat.txt-re. Ettől el fog tűnni.
gzusy [törölve]Sziasztok! Egy kezdő kérdése: Ha valamely lost+found mappát átnevezéssel elrejtem, az még nem gátolja eredeti funkciója elvégzésében ugye?
nettinetti83 Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy Ubuntu-ban hogyan tudom az elrejtetett fájlokat, illetve mappákat felfedni? Előre is köszönöm a választ!
rapfen nettinetti83Ctrl + h vagy szerkesztés > Beállítások > Nézet, és itt a rejtett fájlok megjelenítése elé pipa.
Dr. Szöszi depAnnyira azért nem. Aki tudja, mi a filekezelő, az használni is tudja, és ha szeretné, akkor látja az összes ponttal kezdődő file-t és könyvtárt.
rapfen gzusyMegtalálja később a rendszer ott ahol van az eredeti elérési út szerint? Miért van útban?
Kimarite gzusyInkább csak Vendég munkamenetben engedj mást a géphez/rendszerhez, úgy nem tud hozzápiszkálni. :)