szitam5270 Kendeka chmod minek ha run a vége? vagyis úgy értem, hogy ez már így ahogy van indítható, nem elég sudozni azt kész?
Kendek szitam5270Nyugodtan beírhatod így magában is (mármint a stop gdm-et), vagy egyszerűen indítsad helyreállítási módban a rendszert és ott telepítsed. Egyébként most nézem, hogy sima sh-val is indítható, akkor meg nem is kell futtathatónak lennie. . fájlneve.run sh fájlneve.run
szitam5270 Kendekhylyreállítási mód csökkentett grafika jó? nyissak egy terminalt aztán go? és ilyenkor gdm-et nem kell leállítani?
szitam5270 Kendekja, ott írja hogy error .. Az az igazság, hogy kéne ez a driver, mert amit alapból beajánl, ott elég nehézkesen veszi az effekteket, pedig viszonylag erős vga ahoz, hogy megizzassza az ubi
mr.misterious szitam5270Na de milyen error, ember??? Ebből hogy szüljük meg mi kínod van??? Fogadjunk kernel modult nem tudott fordítani. Fent van a gcc, make, kernel-headers?
mukk mr.misteriousOff:Azért én nem ugranék neki egy wubis telepítés alól kernelt-forgatni,mert lehet hogy csak a szemgolyóim forognának...mint error :D
mr.misterious mukkMár elnézést, de ekkora ökörséget már régen olvastam. Láthatóan fogalmad sincs, miről van szó. Akkor meg jobb lenne, ha hallgatnál. A szmájli a végén meg fail
fradi81 mukkAmikor telepíti a drivert akkor előtte fel kell telepíteni pár csomagot, nem neki kell kernellel foglalkozni azt megcsinálja a driver telepítő szkript.
szitam5270 fradi81Fennt voltak igen. Amúgy a hiba okát sem tudom, mert nem logolta, azt néztem meg először. Simán fagyott az egész. Végül gparteddel leválasztottam neki 15 gigát és nem szenvedtem vele tovább. Igazából elsősorban az időhiány miatt idegeskedtem, mert ma vitték el. De többet nem wubizok az is biztos. Normál telepítéssel simán engedte felrakni.
Kittus2 szitam5270OFF A wubi egy linuxos torzszülemény. Pont arra jó, hogy azt csináld vele amit most is. Idegeskedj. :( ON
szitam5270 Kittus2Igen rájöttem már, bár LTS-nél nagyon jól használható. Az egyik próbálkozásom 10.04-el kezdődött majd upgradeltem 11.04-ig, de megint hiba volt. fentebb írtam a megoldást, ami egy tiszta telepítés lett :)
Kittus2 szitam5270Ez egy tiszta megoldás. :) Így az ember látja rögtön az előnyeit/hátrányait. Tetszik marad, nem tetszik törölhető és jöhet a kövi disztro. Legalábbis nálam biztosan. Direkt ezért van nálam fenntartva egy 20 GB-s partíció. Ami VBox után még érdekel, az oda kerül, és élesben is bizonyíthat. :)