ombreSzia ombre!
Csak atopc elejét és végt olvastam át eddig, nekem az jött le , hogy nem sikerült telepíteni az Ubuntut. Írtad, hogy"
Amikor be bootolok a lemezről, egy kép jelenik meg a következő lehetőségekkel:
Ubuntu indítása
Ubuntu indítása csökkentett grafikai módban
Telepítés meghajtó frissítő CD-vel
OEM telepítés gyártóknak
…
…
…
Az első 3-mat próbáltam és mindegyikre a következő választ kaptam egy új képernyőn:
Starting deferred execution scheduler atd [OK]
Starting periodic command scheduler cround [OK]
Checking battery state… [OK]
Running boot scripts (/letc/rc.local) [OK]
Közben lehetőségként feljött, hogy:
Insert a driver CD add press ENTER (i386) erre én próbáltam, hogy berakom az alaplap driver lemezét (bár ez szerintem hülyeség, de jobb ötletem nem volt) és utána a fentiek jöttek ki megint.
Bár annyit elértem, hogy felraktam a wubi-cdboot.exe-t és azóta felajánlja, hogy melyik op rendszert szeretném indítani."
Válaszd a harmadikat. "Telepítés..."
Utánna jön egy képernyő,raja az ubu logo (ha jól emlékszem)és egy "töltéscsík",meg egy felirat,hogy helyezze be a "nemtom" milyen lemezt és nyomjon ENTER-t. Az konkrétan a UBUNTU telepítő cd amit kér, ami már elvileg benne van a cd/dvd íródban!! Szóval nyomj egy Entert, és várj. MÉGEGYSZER FEL FOGJA TENNI EZT AZ ÜZIT!! Akkor sem kell semmit cserélned, csak nyomj egy entert és várni kell. Viszonylag sokáig fog tölteni. Öszintén szólva, én sem értem miért teszi fel a kérdést, meg viccesnek, találtam, hogy arról bootolok be , és mégis kéri , hogy tegyem be...
Nálam így sikerült a telepítés...
Üdv.