suicideA drivereket Pl: hálokártya, windows alatt is cak azért raktam fel, mert akkor elvileg jobban tudja kezelni,de, ha mondjuk itt nem szükséges akkor meg vagyok nélküle. :)
Az Nvidiát azért akarnám felrakni, mert annak a kezelőpultján van egy csomó beállítás pl.: színek, élesség, meg hasonlók, amiket szívesen használnék.
Tegnap vagy 4 órát szenvedtem vele mire sikerült indulásra bírni (van róla egy csomó leírás, de mindegyik hiányos, azt sehol se találtam, hogy, hogy kell root-ban saját mappában indulni, mire véletlenül rátaláltam a sudo su parancsra), erre kiírta, hogy valami kernel vagy mi nem stimmel és nem tudom felrakni, úgyhogy ezt késöbbre halasztom. Meg a mostani monitor beállítások elég szegényesek.
Meg elkezdtem a télépítgetést a hozzáadással és a synaptic-cal, ott jó, hogy van egy csomó minden, de nagyonsokról azt se tudom mi, vagy ugyanazok vannak fent, vagy feleslegesek, de van nagyon sok jó és hasznos dolog, de pl.: a Skype-ot próbáltam felrakni, hogy rákeresek synapticban,de az nincs fent.
Az alkalmazások menü tök jó meg logikus, hogy a telepítések ugyan abban a csoportban vannak.
A beállítások meg sokkal egyszerűbbnek tűnnek mint a windowsban csak a parancsok ne lennének.
Meg azt se igazán értem, hogy miért van két asztalom egy monitoron?
Azt is olvastam az oldalon, hogy telepítésnél át lehet hozni az asztal beállításait, stb., ezt mostmár nem lehet megcsinálni?