mglas andy2.0Ha már off (hogy ezzel a szép magyar kifejezéssel éljek): nekem is egy 128 MB-s Samsung pendrájvom volt, amit aktívan használtam, de sajnos nemrég elhagytam. Még az Albacomp laptophoz kaptam grátisz (a bolti ára akkoriban ezeknek 10e Ft fölött volt).
andy2.0 mglasEz a történetben szereplő lejátszó 15e volt. Ma egy ócskapiacon talán ezret se adnának érte.
majtee andy2.0128kB CF kártyát 12ezerért vettem. A Telstar MP3 játszónat meg 16ezerért. Ma is működik, csak a zöld oledje halványult el
DcNdrew A penyóm nincs meg, úgyhogy előszedtem a 128 megás MP3-lejátszómat, ami már kicsit dohos, penészes, az elem hiába új, azt mondja, hogy üres. Viszont penként működik. :]
T_chris DcNdrew:) Nekem van ilyenem, és van még hozzá telefonom is... :) http://www.gamestar.hu/ericsson-hpm-10-mp3-lejatszo-teszt.html Én mondjuk már nem 40E-ért vettem, de nem merem megmondani hogy mennyi volt... :D Olyan kártyaolvasó van hozzá amit sorba kell kötni az egérrel és a lpt portos nyomtatóval. :D De adtak hozzá anno egy ingyen Tomb raider chronicles-t. Max 256-os mmc-t eszik, de gyárilag 32-es van hozzá. :)
szisziszilvi hehenrikhihi, te se sokat dolgozol... :) najó, gonosz volt, biztos van, ami ráfér erre is.
hehenrik szisziszilvizip kompressalval rengeteg adat rafer 64MB-ra! (most pl. nehany(+300 ) C-ben megirt kis program forraskodja , 3 openoffice dokumentum, egy ppt prezentacio, jegyzetek, kepek, stb) es meg van 25MB-szabad helyem! ez mindig nalam van, vagyis pontosabban a kalkulatoromban van (a kalkulator es a csusztathato teteje kozott van)
Htibi b1afy7A Fujitsu merevlemezek minden elismerést megérdemelnek. Van egy 1999-ben gyártott 4GB lemezem, most is megy, egy 10.04-es Ubuntu fut róla. A testvérét sajnos elvitte a víz a tavaly, de az is hibátlan volt addig.
andy2.0 Látom kitört a "kinek a régi memóriája a legkisebb" verseny. Hát, nekem meg van egy flopim... :D
perperNorbi b1afy7Fényképem sajnos nincs róla, de gyerekkoromból van emlékem egy három darab 5,25" helyet elfoglaló 80 Megás (nem gigás) winchesterről. :) Kb. ekkora lehetett az is.