[törölve]Köszöntelek legalább 10 év után újra, élj sokáig!
Volt idő, amikor bíztam benned, de sajnos TE mindig egyedi utakon jársz!
Én értelek, magam is szerkesztettem egyedi bringát kb. 90 ezerért, amit a 300 ezres cuccok sem tudnak készen teljesíteni!!!
Bizonyára a legjobb a VIM, bár az emberek többsége, ha kerékpározni akar megelégszik azzal, hogy ráül egyik szimpi változatra,
és nem akarja megtanulni, miként kell naponta összerakni új változatra és szétszedni ha más jut eszébe!
Nomeg nem akar külön utasításokat az egyes pedálokhoz és azok mozgási fázisaihoz rendelni, pláne a kormányzáshoz: Te jó ég, Balról jön valami felém, melyik utasítás vinne jobbra???
Lehet, hogy többféle? ...
Szóval, ne nézd le a hülye is tudja verziókat! Pl. a Libre Office sokkalta többre képes, mint amit induláskor bárki alkalmazni tudna!
Csak eléggé egyszerű rájönni miként működik alapszinten!
Amúgy csodálattal nézlek legalább 10 év óta, amint saját rengeteg utasításba zárt világodban létezel.
DE nekem elég, ha működik valami és nem kell szervezgetni-szerkesztgetni, ha bármit leírnék!
Az egyedi mindig szebb, és rátalálhat jobb megoldásokra, de a tömeges mindig sikeresebb!
Tudod az élőfajok a bevált szaporodási módokat ezerévek alatt változtatják csak kicsikét.
Inkább gyakorolják, mint kisérletezgetnek.
Egykori híved, amúgy tisztelettel irántad! Jobb Új Évet Kívánok "violazoli"-nak is..!