benc3000 Sziasztok Az lenne a probléma hogy a Unity oldalsó panelja néha nem tűnik el teljes méretű ablakoknál sem. Ez nem állandó hiba hanem mondjunk 3-4 óra használat után minden előjel nélkül ott marad az ablakok széle felett. Mi lehet a probléma? (a rendszer 10.10-ről 11.04-re frissített) előre is köszönöm a segítséget.
finska tonyruleználam is u.e. van de néha magától megszűnik a hiba, szal nem annyira zavaró, inkább kellemetlen néha :)
csucsu nálam pedig időnként nem akart előbujni, hiába vittem az egeret balra ezért beállitottam, hogy állandóan látszódjon ha javitható lenne, akkor visszaállitanám az auto elrejtést
benc3000 finskaTényleg megoldódik általában. Leginkább úgy ha az összes futó alkalmazást bezárom csak hát ez nem épp kellemes. De abszolút igazad van tényleg inkább csak kellemetlen. :) Csak azt hittem én rontottam el valamit.
finska benc3000az a baj h nem tudom h neten hogy keressek rá.. nem vagyok valami nagy angolos.. mondjuk most találtam más "favorit" hibát, és nem tudom rájönni h mit miért.. egyszer csak fogja magát és eltűnik a kurzor :D ha mondjuk weboldalt lesek akkor nem baj, meg görgetni tudok.. csak mikor Gimpelek :D akkor kicsit érdekes a szinezővel menni :D