Silme eezeemenKöszönöm, ez még megy nekem is. :) A Firefox gombjait viszont betonba önthették, mert azok nem mozdultak, míg minden más igen... Na, ebben tudsz segíteni? :)
eezeemen SilmeEbben sajnos nem, Operát használok... :) (Bocsánat, csak elkapott a hév, mert erről a témáról már tényleg rengeteg topicot nyitottak mások...)
Barny SilmeA FF egy különleges állat. :) Ennek az alkalmazásnak külön írtak egy kiegészítőt, hogy be tudják suszterolni a Unity "arculatába". Egyébként úgy gondolom, hogy ez segít: $ sudo apt-get remove firefox-globalmenu
Silme gabroNemnem, még minden alapbeállítás, semmihez nem nyúltam, teljesen új a rendszer. Btw, itt nem pakolhatok gmail notifiert meg időjárás-ikont az óra mellé?? :(
eezeemen SilmeAz időjárás jelzőhöz a Weather Indicator PPA-ját kell hozzáadnod a sources.list-hez. Terminálba: sudo add-apt-repository ppa:atareao/atareao aztán sudo apt-get update && sudo apt-get install my-weather-indicator Gmail Notifier-hez pedig a Popper jó lesz, ehhez az Ubuntu csomagot a http://launchpad.net/popper oldalról tudod letölteni.
gabro SilmeCsak azért volt fura, mert nekem simán átrakta azt is. Persze full screen módban a gombok a tálcára kerülnek, és ott a bal oldalra. De ami nálad van, hogy az ff kivételével minden jobbos, ez fura. Vagy nem értem. Dobhatnál egy képernyőfotót.
Silme eezeemenAz első parancsig eljutottam, aztán valami jelszót keres rajtam. Mindegy, ez nem olyan fontos, de 10.10-en ehhez nem kellett programozói diploma...
Silme eezeemenJójó, értem én, csak ez a firefoxos rész nem tiszta csak. Az Operáról egy sajnálatos félreértés miatt szoktam le, de szerettem én is valaha... Hmm, lehet hogy újra összebarátkozunk majd egyszer. :)
Silme rapfenAz első sort beírtam, és aztán kéri. De milyen jelszót? Az nem működött, amit így általánosan használok itt a rendszerben.
Silme gabroÍme: http://kepfeltoltes.hu/110704/ffox_www.kepfeltoltes.hu_.png Szóval Firefoxban így áll, akármit csinálok. Mindenhol máshol meg visszaállt már jobbra. Kind of funny. :) Update: most észleltem, hogy bármi teljes méretű ablakban úgy viselkedik, mint a firefox: visszakerül a gombsor balra. Ez gyógyíthatatlan?
rapfen SilmeHát kérdés az milyen jogosultságaid vannak.Ha Te telepítetted a rendszert akkor az elsőnek létrehozott felhasználó jelszava is jó.(+ a root,illetve akinek van joga pl.telepíteni,van sudo joga).Neked van?