tonyrulez Sokkal jobb mint a Facebook! Mellesleg, ha valakinek kell meghívó, de nem olyan sürgős, az írja le az e-mail címét. A nyaralásom pont most fog elkezdődni, úgyhogy egy hétig 100% offline leszek, de utána mindenkinek elküldöm a meghívót.
szitam5270 Aki tud, küldhet nekem is egy meghívót, mert még mindig nem kaptam meg. Email: szitam5270 @ gmail . com
nadasjozef Tisztelettel megkérem én is Google+ Meghívóval rendelkező társaimat, hogy a nadasjozef (kukac) gmail (pont) com email címemre szíveskedjenek 1 db meghívót küldeni! Köszönettel:
ricsi-pontaz nadasjozefMeghívó elment. Viszont ne írjátok ki így az e-mail címeteket, hacsak nem szeretnétek spam-eket kapni. :) (Kijavítottam)
nkboy Sziasztok! Egyre kíváncsibb vagyok erre a Google+ -ra. Küldjön Nekem is valaki egyet legyen szíves! Köszönöm szépen! curiousboy.hun (kukac) gmail (pont) com
zalan ha valakinek kell meghívó, én is tudok küldeni portikzalan at gmail dot com, ide küldj címet, és dobom a meghívót <3
mtrix Kaphatnék én is meghívót, ha valakinek van felesleges? Előre is köszönöm mtrix01(kukac)gmail(pont)com
puputeve Sziasztok valaki tudna meghívót küldeni? a pafguru(kukac)gmail(pont)com -ra Google+ Előre is köszönöm! És örök hálám!!!