csuzleeEbben teljesen igazad van, nem kell elolvasnom, de persze elolvasom, hátha tudok esetleg segíteni és ez tőlem tényleg nem építő kritika volt.
Viszont, saját tapasztalatból beszélek a fentebbi soraimban, annó én és 1.6-oztam, 9.10 alatt minden kínlódás nélkül ment, egyszer csak kirpbáltam és észrevettem szinte ugyan úgy megy, mint XP-n, csak 2x annyira leterhelte a procit, de mivel nem mai játék, volt gép alá, majd jött a 10.04-re váltás, ott teljes halál, már a kezdőképernyő ( new game, find servers, options stb. ) nál nem volt egerem, megfagyott teljesen. Majd abbahagytam a játékokat, jött a fősuli, és a drága sulim egyedi fejlesztésű iskolai keretrendszere nem fut normálisan wine-al. Sokszor lefagyott és nem túl kellemes tantárgyfelvételnél, vagy vizsgára bejelentkezésnél. Ekkortájt már megvilágosodott bennem az, hogy jobb, hogyha a programot/kat a saját környezetében futtatjuk, ezalatt értem a játékokat is, persze vannak amik jobban futnak esetleg linuxon ( több fps), de vannak amikkel csak a szenvedés, millió kis topik különböző játékokkal, és más különböző wines szoftverekkel, hogy így nem mennek, meg úgy és HELP. És igaza van a másik fórumtársunknak, hogy ez a ubuntu.hu is már annyira globálissá nőtte ki magát, hogy már mindennel foglalkozunk itt. Én személy szerint ennyi dupla post/dupla topik után úgy gondolom, hogy a fórumozók megspórolhatnák maguknak az időt : 1. ha többet használnák a keresőt, és a kiadott keresési találatokba bele is olvasnának, nem csak az első néhány hozzászólást, amiben esetleg még nincs megoldva a felvetett probléma. 2. ha nem erőltetnének olyan dolgokat linuxon, ami nem rá való.
Mellesleg te is valószínűleg most is játszatnál az 1.6-al ha épp nem ezt a topikot kellene figyelned, hogy valaki megoldja helyetted a problémát, hanem csak szimplán kijátszanád magad és visszajönnél ubuntura.
Egyáltalán nem akartalak ezzel megsérteni, ez magán vélemény, ettől függetlenül remélem valaki tud "építő" jellegű hozzászólást is adni és remélem megoldódik a játék gondod Natty-n.