KimariteBocs, felületes voltam reggel, munkába menet, elkapkodtam a dolgot.
Szóval a cikkben szereplő linket kellet volna megnyitni, elnéztem, de most kipróbáltam :
A Debianon : Állandóan az Evolution levelezőklienst akarja kinyitni, ( nem is használtam sose, csak fenn van )-ha Mégse, akkor újra felugrik a végtelenségig. A cikk nem olvasható, sötét felület, fehér négyzetrácsokkal. Viszont becsukni hagyta, visszaállt a normális állapot.Rendszerhasználat kúszott felfelé, lefagyni nem hagytam neki időt.
Ubuntu 10.04 : 3.6.23 Firefox-verzió : No, itt már lett cirkusz, az értesítési felületemen teltek az ikonok villámgyorsan, mintha számlálatlanul nyitná újra a Firefoxot. Kilépni nem hagy, a cikk nem olvasható, és szintén fekete négyzetrácsos felület. Negyedóra kínlódással, " Erőszakos bezárás" gombbal sikerüt kilépnem és az " Új munkamenet indítása"-val állt helyre a Firefox.
Scientific Linux ( vboxban van fenn, legújabb kiadás ) 3.6.22-es Firefox verzió : Szintén az Evolutiont akarja nyitni vég nélkül, Rendszerhasználat 100%, az Értesítési terület tele Evolution ikonokkal. A cikk nem olvasható, a szokott négyzetrács.Itt már kivártam, teljes fagyás, egér se működik, kilépni és újraindítani csak a vbox menüjéből tudtam.
Több variációs lehetőségem nincs, mert ezek után az LMDE-n már meg se merem nézni.
És gőzöm sincs, mi történik ilyenkor...