robert28Oké, bocs, kicsit fáradt lehettem, a képeknél iso-ra gondolni :) A képekkel én is nagy barátságban vagyok, épp fényképezőgép vásárlását tervezem (digitális) képkidolgozás egészen olcsó, hiszen szinte ingyen van a HDD tárhely az ezüst-haloidos alapanyagokhoz képest.
Én arra gondolok a tanácsaimmal, hogy én is "küzdök" ... ááá dehogy küzdök, csak elhatároztam :), hogy az újabb pioner dvd olvasóm, nem játssza le az mp3 DVD-imet (nem látja), a régebbi flash label-es NEC meg igen - no, de miért? Éppen a NEC lett "rom", hiszen nem olvasott vissza egyetlen lemezt sem win-en. Talán érdemes lesz megtisztítanom :). Jól fog Sony! (magyarázat: a sony vette meg a liszenszet- ez meg egy reklámszlogen volt). Hasonló az esetünk. Tehát, próbáld más gépen, más dvd olvasóval, ugyanúgy nem olvasható? Ha igen, akkor a dvd-ket valami baj érhette vagy rossz a mappa szerkezet, rossz a fejléc (név), rossz vagy hosszú némely fájlnév. A rossz= például karakterhasználat (például: Microsoft Joliet Level 3). Nekem éppen a nero egyik verziója produkált később visszaolvashatatlan lemezeket, ezért sem szeretem ... linuxos verziót nem próbáltam, drága mulatság lenne, és én elszoktam ettől, mert vannak jobb és szabad szoftverek. A win az okozója mindennek vagy pebkac :)