tamasfri Arról érdeklődnék, hogy az októberben megjelenő ubuntu 11.10 a gnome 3-at vagy a 3.2öt fogja tartalmazni? Vagy lehet majd frissiteni rá? Szeptemberbe fog megjelenni a gnome 3.2. Szeretném akkor majd a legújabbat használni, így remélem könnyen megoldtható vagy Arch-nál könnyeb a legújabbat használni majd belőle?
nightwalker Hát,én azt gondolom,az éppen aktuálissal fog kijönni.De,mivel nem gnomeshell-el,azért talán nincs is nagy jelentősége.
sipiatti nightwalkera gnome 3.2 nem azonos a gnome-shellel. mivel az ubi gnome alkotórészekből és programokból táplálkozik, van jelentősége, hiszen a gnome 3.2 már gtk 3.2-t feltételez (fixme). mindezekből következően szerintem nem az újjal szállítják.
tamasfri Köszönöm. De lehet majd frissiteni a legujjabra? Vagy archon egyszerübb lenne? Mert, sztem a 3.2 nagyon jó lesz :) És szeretném gnome shellel használni mindig a legújabbal :)
nortai tamasfriÉn viszont úgy tudom, hogy 3.2-vel fog kijönni az Oneiric. De amíg nem portolnak mindent, addig 3.0 van/lesz benne. Majd elválik.
tamasfri Erre gondoltam http://iloveubuntu.net/gnome-shell-32-probably-feature-awesome-goodies Szeptemberben fog kijönni. Könnyen fellehet majd rakni rá? Vagy archon könnyebb az újdonságokat?