giorgioNa, most egy érdekes (mármint számomra) kérdés jutott eszembe. A szitu ugyanis, hogy amint az egy másik fórum témában és fentebb is írtam, a wheezy-t is nemrég próbálgattam. Gnome-mal és lxde-vel is. De, a gnome sokat evett ramoból amikor online flash film nézés volt (alapból csak 103 MB körül) Az lxde verzió pedig nem rendelkezett kikapcs és újraindít funkciókkal, csak kijelentkezhettem vagy még sem. :)
Mind kettőt külön partícióra tettem, wheezy netint iso-ból a megfelelő felületet választva tükörrel.
Na, most meg az jutott eszembe, hogy mi van, ha egyszerűen átírom a tárolókat wheezy-re. Gondolom van hátránya, de mik lehetnek a legproblémásabbak eme módon kreálva a testing lxde-t ? Márha nem eleve baromság, és rossz ötlet. Ui, így meglenne gondolom a kikapcsolhatóságom.
Egyébként a wheezy lxde kb 60 MB-ot evett, bár arra már nem emlékszem, hogy nvidiás meghajtóval-e vagy sem. Hiszem anélkül a stable is csak 62 MB-tal indít. Mellesleg nem volt vele semmi alapvető gondom. Egyik felületen sem. Szerette a vasamat, vagy minimum nem utálta mint ahogy tette sajnos pl a Mint 12 gnome, kde, és az LMDE update pack 4.
ps.: én sem szeretek unatkozni, de kell valami, amit bármikor használhatok, anélkül, hogy a számomra tolerálhatónál több hibája lenne.
Sid-re biztosan nem fogom átírni. Annyira nem vagyok bátor, ismerve a tudásom-tapasztalataim mértékét. Hú, finoman sikerült lehülyéznem magam. Milyen udvarias vagyok ma ! :)
Szerk.: másik kérdés :) : hogy a fenébe lehetne a wheezy lxde-re a hiányzó kikapcs-újraindít párost felrakni? (gdm3 nélkül, ui. wheezyben nincs gdm) Egy sima, használható kikapcs gomb is megteszi :) Vagy csak állítsam be valamiként, mitörténjen a gép fedelének lecsukásakor, ha ugyan lehetséges ?