KimariteHa nem jó a neted, akkor így is úgy is nehéz a dolog. Ui.: a cd-s (gnome, vagy lxde, bármi) telepítéskor választhatsz, hogy hálózati tükröt használsz-e. Ha igen, akkor az egész cucc onnan jön le. (lxde esetén perzse jóval kevesebb csomag) . Ha meg a tükör nélkül vagy, akkor kevesebb a rendszer, és nem annyira újak a csomagok. Ami nem gáz, de jobb lenne ha bő és új. :)
Nem néztem még igazán bele, de talán segíthet (nem tudom debianon is, vagy ez független dolog) :
ha van valahol, ismerős vagy bármi (netán ha megy a dolog live cucc penről) jó net kapcsolatú gépen:
http://linuxmint.hu/dokumentacio/csomagok-teleptse-internet-kapcsolat-nlkl-offline-telepts/
Nekem kínai a dolog, és nem tudom mennyire praktikus, gyakorlatias ? Szóval, talán a tükrös squeezy lxde telepítéssel jársz a legkevésbé rosszul. Legfeljebb válasz olyan napszakot, amikor jobbak az esélyeid netszolgáltató, és debian szerver kapcsán is.
Na, én meg továbbra is vívódok a stabil lxde vagy a wheezy alfa-1 liquorix kerneles lxde közt. Nem tudom még, mi legyen. Na, jó, döntöttem, fő cuccnak legyen stable, azt felrakom barátnőnek is, aztán majd mellette elfér külön a barátkozás. Na, ezért szerettem bele az archba, mert ott azt rakok fel ami kell, még az lxde csomag összetevőiből is kb 15 tétel közül választhatok. Nemcsak fullos vagy core, vagy common. Csak hát marhára nehéz nekem így az elején.
Pedig azt hiszem, az lenne a mi jövőnk. Kis gépű, igény szerinti cuccot akaró emberkéknek. De fő a nyugalom, így stable megy mindjárt. Húzom is, tolom is. :)