rapfennem kételkedtem ebben :)
Az asztali DVD-m kell egy Orion Viking TV-be menne, ez nem is kis feladat, tekintve a "kábelezést" ... s nem nagyon nézek tévét.
Szerintem a DVD márka nem annyira számít, én az arany maxell-t használom - tekintve, hogy már kazettában is bevállt (Cr) ... a sony mellett, és beszéltem egykoron a hazai forgalmazóval, valamint olvastam, milyen díjakat kapott anno - a verbatim DVD sosem volt jó, egyedül a verbatim CD, amelyen egy szalagtekercs van nyomtatva (jah, bocs az benq), tehát a bakelit nyomtatású.
A te esetedben az UHU-nál egyértelműen kodek vagy inkább karakter felismerési hiba (ha üresnek látta vagy fel sem ismerte a gép).
Régebbi asztalik nem kezelik a DVD-RW-t, illetve a lezárást hiányolják ... de ez talán már régi történet. Bár, ha nem zárod le a DVD-RW-t, akkor a következő ráírandó adatsáv előtt ír a szoftver egy újabb kezdősávot és ez csak asztalin lehet probléma :)
Nekem egyetlen DVD-m van amit nem játszik le a gép, ez sem ablakos, sem a nem ablakos :) mert a "2"-es régiókód helyett véletlen másban másoltam át az odeon könyvtárit (mikor még lehetett így másolni :) ) ... de ezt már megoldottam, asszem egy DVDFab Descripter nevű progival, annak is a próbaverziójával. Az asztali DVD-m mindent lejátszik, tudom ajánlani: HE Divx-3618 Mpeg4 Player (nem Kodak, ezek szerint) . Ezek vannak még ráírva: macrovision, "2", 4.631.633, 4.577.216 and 4.907.093 ... most nézem, nincs is antenna kimenet > Viking tv. Valahogy majd mégis a tévére fogom vinni a jelet.
Olvastam, a TESZT magazinban a noname playerek néhol verték a 60e ft-os Panasonic-ot is. ;)