Mivel kicsit negatív kedvembe voltam, ismét nekiláttam kedvenc produktívnak látszó, ám valójában nem igazán produktív hobbimnak. Rugdossuk az asztalomat, ameddig az nem áll kézre.
Fentebb írdogáltam, hogy Unity-2D panel futott nálam, de nem használtam sem a Launchert sem a Dasht. Előbbi helyett DockBar X mert azt jobban lehetett témázni, utóbbi helyett úgy igazából kb semmit. (Ez nem teljesen igaz, gyors alkalmazás indítónak synapse, meg alt+f1re bejött a gnome-panel "csúnyácska" klasszikus menüje.)
No hát most neki veselkedtem és addig rugdostam a Unity 2D Dasht (qml fájlszerkesztés, kép szerkesztés, compiz Window Rules plugin) amíg az alábbi eredményt el nem értem:
http://droppy.site90.net/box/unity-dash-hekkelve.png
Ez. Így. Amint rányomok az ubuntu gombra balra fent ez jelenik meg. (Mint látható némileg próbáltam a régi Ubuntu Netbook Launcher stílusát felvenni.)
Ha van érdeklődő csinálhatok egy leírást róla, de előre szólok, hogy ez Natty. És nincs se erőm, sem energiám portolni a dolgot Onericre. (Majd ha kijön Precise meglátjuk, hogy mit tehetek. d: )