kukimuki hepalyJót! Kíváncsi vagyok arra az emberre, aki ilyen pikírt módon tudja osztani az embereket!
Meteor Nem tudom arról lesz-e hír, de gondoltam beírom, hogy Szegeden is lesz Szabad Szoftver Konferencia (ha esetleg valaki nem tudná), mégpedig 2011. szeptember 23-án. http://sfd.org.hu
kukimuki Lehet már tudni valamit arról, hogy mikor áll össze a végleges program? Mikor várható az a bizonyos értesítő e-mail???
Udi kukimukiA honlapról: „A terembeosztás a végleges regiszrációban jelzett preferenciák alapján, 2011.11.07-én alakul ki.”
hepaly A workshop terem előadásait nem lehetett bepipálni a visszaigazoló oldalon. Azaz a Kelemen Gábor témáit nem láttam a listában, így nem tudtam bejelölni, pedig érdekelne. Remélem nem fog egybeesni más, általam preferált témákkal :)
trewelny Megvolt, jó volt, 11 lemez, gyarapodott tudás, jó hangulat és egy dedikált könyv toros-tól;) (Köszönöm:D) Kell ennél több?:D
andrewglobe trewelnyNagyon jól éreztem magam! Csak sajnálni tudom azokat, akik nem lehettek ott. Rengeteg hasznos infót kaptam. Köszönöm a szervezőknek, és az előadóknak! :)