archwaykezdesz nagyon más dolgokról írni, már ne haragudj! és ismét egy jó példa: Attól hogy te még nem találkoztál win alatt "rossz" vga drverrel attól olyan már nem is létezik? Ne hülyéskedj. Nézzd meg a nevesebb forumokat, hány olyan topik van hogy: "ezt a catalyst-ot nem ajánljuk ehez meg ehez a kártyához" és rengeteg hasonló! Úgy alkotsz negatív kritikát dolgokról hogy már ne is haragudj de úgy látom nem nagyon nézel utána a dolgoknak. Ez a példáidból világosan látszik! És hidd már el, számtalan és nem csak desktop gépen tudta, bírta már átvenni valamely Linux a fő szerepet. és itt abszolut nem kiszolgálókra serverekre gondolok. keress rá itt az oldalon vagy a Hup-on hogy kik, mely országokban váltották már ki Linux-szal a Win-t!nagyon megfogsz lepődni szerintem!
Tudod az itt, nálad is a fő probléma hogy nem veszitek a fáradtságot ahhoz, hogy mikor kipróbáltok egy linux-szot, akkor legalább minimálisan utána olvassatok! Hogy rögtön láthasd ez teljesen másként működik, máshogy kell használni, más az elve, a lényege, nincsenek exe-k, és miegymás! Ezért nyílik itt is a sok felesleges topik hogy hogyan kell ezt+azt, meg mit tudom én! Akinek meg pont e minimális tudás hiányában valami nem megy elsőre az meg rögtön elkezdi fikázni, hogy ilyen szar+olyan szar..