Van egy nagy gondom!
Az LG 32LD350-es tv-m régebben is csinálta (1x), de most megint, hogy ha bedugom a merevlemezt és azt írja ki hogy üres, közben egy pillanattal előtte másoltam tele filmekkel. Megcsinálta ezt már pendriveal is, de most az usb HDD-vel. Nem segített rajta semmi csak ha újraformáztam gparted-el (ubuntu linux alatt) és akkor megjavult.(legutóbb a pen ettől sem). Van valakinek hasonló tapasztalata? Ntsf-re van formázva a full hd filmek miatt, de fat32-vel is szokta ezt csinálni.
Esetleg lehet attól, hogy mindkét alkalommal rendszerfrissítések után csinálta ezt(mármint az ubuntu frissitése után) lehet ennek köze ehhez?
Ja, és ilyenkor akartam töröli a külső HDD-ről és nem engedte a rendszer, hibát írt ki, szóval teljes katyvasz volt az egész! A gnome commander fájlkezelővel is próbálkoztam, de ott se ment. Egyszerűen használhatatlan lett az egész. Úgysejtem ezért nem ismeri fel a tv-m az ilyen hibás írásokkal ellátott lemezeket. Azért ez nagyon gáz, restartoljak minden rendszerfrissítés után hátha akkor nem zavarodik meg ez a funkció?!