Ritana PiratekenciNa várj, kicsit központozd a szöveget, mert így nem értek belőle semmit se :-) Hány felhasználód van most? Egyik jelszót sem fogadja el? Terminálban próbálkoztál már?
Piratekenci Ritana2 felhasználom van most az 1ik asztali felhasználó a 2 ik egyéni és modositani se tudom a felhasználó beálitásait mert kéri a root jelszót de nem fogadja el:(
Ritana PiratekenciEgyik jelszót sem fogadja el? Ha belépsz a Felhasználók panelre, pontosan mit látsz ott?
Piratekenci Ritanabekapcsolás után bejelnetkezéskor minden oké a felhasználó jelszavát elfogadja de ha bemegyek a felhasználók beálitásaiba ott nem tudok semmit se modositani mert mindenhez a root jelszót kéri amit nem fogad el
Sipci1989 PiratekenciMivel még nem használtam notebook remixet ezért lehet nem minden lesz ugyan úgy nálad ahogy leírom. http://uiq.uw.hu/desk/desk-netbookremix-081221.png a képen a legfelső ikonsorban középen van a terminál ikonja gondlom nállad is lennie kellene ezt kell meg keresned, majd elindítanod. Ha ez meg van, akkor valami ilyesmit kell látnod http://docs.xfce.org/help/terminal/C/images/terminal-multiple-tabs.png ide kell beírnod, hogy groups amit kaptál eredményt azt kijelölöd majd nyomsz ctrl+shit+c majd ide be illeszted
myszoglad Piratekencialkalmazások-kellékek-terminal ird be oda amit elöttem irtak és másold be hogy mit ir ki rá a terminal.
Sipci1989 PiratekenciA felhasználó neveiddel zongorázd végig ezt: groups FELHASZ_NÉV FELHASZ_NÉV: itt az összes felhasználó neved próbáld ki ha jól láttam 3-van és mindegyiknél másold be a groupsot, hát ha van egy aki admin csoport tagja.
Piratekenci Sipci1989gabo : gabo adm dialout fax cdrom floppy tape dip video plugdev fuse ez az 1 ik a 2 ik felhasználó nem létezik 3 ik meg nincs is
Sipci1989 PiratekenciBiztos jól írtad be a második felhasználó nevét? su 2. FELHASZ_NÉV majd jelszó(amit nem látsz amikor beírod) erre mit ír? Az eredeti felhasználód vagyis akivel telepítetted a gépet az meg van?
Piratekenci Sipci1989azt a felhasználot modositottam de tele lett a tudatom az egésszel és pendrive-rol ujratelepitem mert nincs benn meghajto most készült el a boot drive kiváncsi leszek
Piratekenci fradi81ugynéz ki müködik a rendszer most telepiti a nyelvi csomagokat köszönöm szépen mindenkinek aki segitett:)
Htibi Segítséget már kaptál, a problémád is megoldódni látszik. Told meg a fórumcímet a "Megoldva" szóval. Egy tanács, csak azért, hogy legközelebb ne kerülj ilyen helyzetbe. Amíg nem olvastál utána a dolgoknak, addig ne turkálj a beállításokban.
Phace HtibiMegoldva elhelyezve, téma átnevezve. Segítsetek kérlek helyett legközelebb a problémát írd egyből. A fórumtéma is legyen a lényeg nagyon röviden.