Hali mindenkinek! A baj az hogy ahol a meghajtok vannak számítógép mappa a címsor gombjai eltűntek valamit próbálgattam és csak innen tűnt el máshol van címsor. Eléggé zavaró mert amikor megnyitom az egész képernyőt betölti a mappa, és eltűnik a tálca is. Csak a Fájl Bezárás gombbal tudom becsukni. Aki tud segítsen előre is köszi.
Friss Ubis segítségre szorul
Huhh, bocs, de én nem értem a leírásodat. Kicsit légyszi próbálj meg részletesebb lenni. Milyen számítógép mappáról van szó? 1. az asztalodon lévőkről? 2. a fájlkezelőben a bal sávban lévőkről? 3. a fenti panelsorban a Helyek melinux total commandernüről? A "címsor gombjai" az alulvonás, négyzet, X akar lenni? Ha jól értem, akkor kb az a gond, hogy túl nagy az ablak, amikor megnyitod. Ezt megpróbálhatod megváltoztatni, kattints egy Alt+Szóközt, majd ha látod a legödrülő menüt, akkor válaszd az Átméretezést. ÜdV
Most már minden ablakról sikerült valahogy eltüntetnem a teljes címsort( alulvonás, négyzet, X ).Igy most már az összes mappáról, fájlról szó van. Sajnos az Alt+Szóköz nem segített a problémán.
Tegnap kikapcsoltam a gépet ma reggel bekapcsoltam újra volt minden hol címsor legközelebb ilyen problémám lesz kikapcs újra bekapcs. Köszi a segítséget ez ügyben. Még egy kérdésem lenne. Néha jól esik egy kis játék is pl: Need for Speed. Milyen progammal tudom elindítani és melyik oldalról tudom leszedni a progit?
[törölve]
Geri9159Hello! pl: wine, de nem kell vadászni, mert apt-get install wine és kész.