Hali mindenkinek! A baj az hogy ahol a meghajtok vannak számítógép mappa a címsor gombjai eltűntek valamit próbálgattam és csak innen tűnt el máshol van címsor. Eléggé zavaró mert amikor megnyitom az egész képernyőt betölti a mappa, és eltűnik a tálca is. Csak a Fájl Bezárás gombbal tudom becsukni. Aki tud segítsen előre is köszi.

Huhh, bocs, de én nem értem a leírásodat. Kicsit légyszi próbálj meg részletesebb lenni. Milyen számítógép mappáról van szó? 1. az asztalodon lévőkről? 2. a fájlkezelőben a bal sávban lévőkről? 3. a fenti panelsorban a Helyek melinux total commandernüről? A "címsor gombjai" az alulvonás, négyzet, X akar lenni? Ha jól értem, akkor kb az a gond, hogy túl nagy az ablak, amikor megnyitod. Ezt megpróbálhatod megváltoztatni, kattints egy Alt+Szóközt, majd ha látod a legödrülő menüt, akkor válaszd az Átméretezést. ÜdV

Most már minden ablakról sikerült valahogy eltüntetnem a teljes címsort( alulvonás, négyzet, X ).Igy most már az összes mappáról, fájlról szó van. Sajnos az Alt+Szóköz nem segített a problémán.

Geri9159Szia! Akkor volt nálam ilyen, ha a Compiz be van kapcsolva. És ez sem mindig igaz. Nem tudom, kinél, hogy működik, nálam vagy Compiz nélkül jó, vagy Compiz kikapcs, Envy, Compiz vissza és így már jó.

Tegnap kikapcsoltam a gépet ma reggel bekapcsoltam újra volt minden hol címsor legközelebb ilyen problémám lesz kikapcs újra bekapcs. Köszi a segítséget ez ügyben. Még egy kérdésem lenne. Néha jól esik egy kis játék is pl: Need for Speed. Milyen progammal tudom elindítani és melyik oldalról tudom leszedni a progit?

• [törölve]

Geri9159Hello! pl: wine, de nem kell vadászni, mert apt-get install wine és kész.

Ennyivel később: 14 év