Dr. Anonymous"és írd föl egy txt-be melyik effekt tetszett, hol van, hogy később is megleld. :) Ez a ".txt"-s ötlet jó régen nekem is eszembe jutott, alkalmazom is nap mint nap :) ... igazából egy fórumon (is) láttam egy nyugdíjas bácsikától, aki készített egy honlapot a "hogyanokról" (win), aztán valahogy elege lett (pénze nem volt fejleszteni a pIII-as gépét), eltűnt, sajnos az e-mailje nincs meg ... tartottam volna benne a "lelket" pedig - ja, ez egy szomorú történet, és csak úgy eszembe jutott. Mmm, lassan kéne vennem egy nyomtatót, lassan meg is lesz rá a pénz (lézer, úgyhogy drágább), mert valahogy nyomtatásban jobban szeretem látni azt a sok ingyenes könyvet, ami már elkészült informatika témában, a "fizikai" lapozgatás számomra kihagyhatatlan. :D
A GIMP meg egy óriási "találmány", cirka pár hónapja lett 2 GB ramom, előtte 256 MB volt, ami ... most már időm is van nézegetni a komolyabb effekteket is (munkahelyen nézegettem eddig, kellett is bizonyos dolgokra, munkaanyagokhoz), más nem is kell, csak türelem. ;)
Köszönöm a segítséget!