Ideje nekem is ideposztolni, mivel segítség kellene.
Fő kiszolgáló, összes frissítés, felajánlott zárt fglx a rendszer által.
1. Az hagyján, hogy a wifimhez már a 3.-ik ubuntu kiadás, amelyik rossz modult tölt be, remélem sikerül újra forgatni hozzá, egyenlőre nem foglalkoztam vele, majd újraélesztem azt a topikom.
2. Na de szerettem volna testreszabi, ami nálam annyiban ki is merülne, hogy téma és ikoncsere. Felraktam a gnome-tweak-tool-t mivel a "gyári" kicsit szegényes. Leszedtem egy ikontémát, bemásoltam a /usr/share/icons-ba, majd a gtk3-as témát meg a /usr/share/themes-be.
Asztalon jobb klikk, megjelenés, témát nem látom, csak a radiance, ambiance...bla bla. Na akkor elő a gnome-tweak-tool. Ikontémát szépen cserélgetni, de ahogy rámentem a gtk témára, onnantól kezdve, kidobott a bejelentkező képernyőre, és nem tudom bejelentkezni grafikusan sehogy. Innentől meg vagyok lőve...ötlet?: ) Max újrateszem, de gondolom van ettől egyszerűbb is. Meg persze ezek után mégjobban érdekelne, hogy a fenébe kell a nyamvadt témát lecserélni és ez nálam miért vágta haza a rendszert. Amúgy bejelentkeznék, de visszadob mindig a login screenhez, vendég munkamenetben is. Unity 2d-ben is.