hilycouBocsánat, de valamiért inkább téged okollak az "adatok/anyagok" elvesztéséért. Egyszerűen az a helyzet, hogy neked kellett volna jobban vigyázni. Ha ennyire felbecsülhetetlen értékű dolgokat tárolsz a gépeden, akkor a minimum, hogy mindent pendrive -ra, vagy DVD-re, esetleg külső winyóra mentesz. (Akár több helyre is, pl. winyó/pendrive). Nem beszélve arról, hogy egy gépben sem bízhatsz meg 100%osan, legjobb példa erre az én történetem. / Szerencsére nem voltak fontos dolgok a gépemen, ezért nem okozott nagy kárt, csak pár óra plusz munkát, de egyik reggel bekapcsoltam a gépem és eleinte még egészen jól működött minden, majd 10-20 perc múlva elkezdett fagyogatni, lassulni, újraindítottam, továbbra is ezt produkálta, délután amikor legközelebb bekapcsoltam, akkor már összeomlott minden. HDD probléma volt, csere lett a vége. Igaz már korábban is voltak vele gondok.. / Tehát egy géppel bármi történhet, de ha igazán horror dolgokat akarok neked írni, akkor akár a táp is szétcsaphat bármit.. Szóval a lényeg: Ha ennyire fontos dolgok vannak a gépeden, akkor ***MINDEN FONTOS DOLOGRÓL MENTÉST KELL CSINÁLNI!*** Nincs mese.
Sok sikert a továbbiakban!
Üdv.